domingo, 6 de mayo de 2007

D'NASH REPRESENTA ESPANYA A "EUROVISION'07"




D'Nash, es van anar el diumenge cap a Hèlsinki, ciutat en què se celebrarà la 52a edició del Festival de Eurovisión 2007, on actuaran en segona posició. Carregats de "il·lusió" i amb ganes de "anar a per totes" a Finlàndia, han tingut hui una trobada amb els mitjans de comunicació en què TVE ha presentat la programació especial dedicada al certamen. "Eurovisión 2007: destino Eurovisión", presentat per Paula Vázquez, amb connexions en directe amb Hèlsinki, actuacions musicals i reportatges sobre de Nash.

A la roda de premsa han assistit el director de TVE, Javier Pons; el director de Continguts de TVE, Pablo Carrasco; Ainhoa Arbizu, portaveu dels telespectadors espanyols per a atorgar els punts; Javier Castillo 'Poty', director artístic; així com els quatre integrants de la banda.

Javier Pons s'ha mostrat confiat en les possibilitats de D'Nash en Eurovisión perquè el públic "no se sol equivocar": "Afrontem este festival amb il·lusió. TVE sempre vol innovar perquè el públic seguisca enganxat amb Eurovisión i enguany han sigut els espectadors els que han decidit i, no se solen equivocar".

"Tenim bones sensacions -ha afegit-. Quan Espanya va guanyar en el 68 el públic també va triar la cançó i l'intèrpret i espere que tinguem la mateixa sort".

Semifinal el dijous 10 i especial amb Paula Vázquez

Una sort que els serà desitjada des d'Espanya en un programa especial, previ al Festival del dia 12 de maig, que serà presentat per Paula Vázquez, "Eurovisión 2007: Destino Helsinki", tal com ha explicat el director de Continguts de TVE, Pablo Carrasco: "La 2 emetrà, com cada any, la semifinal del dijous 10, a partir de les 21:00 hores i, el dissabte, La Primera oferirà la gran final. Prèviament, des de les 18:00 hores, Paula Vázquez i després, un programa posterior per a analitzar els resultats i opinar sobre el certamen".

Beatriz Pécker serà l'encarregada de comentar el Festival, un any més, i Ainhoa Arbizu serà qui represente als telespectadors de TVE a l'hora de donar els vots des de Torrespaña. La jove presentadora, que també ha assistit a la roda de premsa, ha afirmat que era un "plaer donar la puntuació" i ha desitjat sort als xics: "És un tema molt gran. Jo només espere que tingueu molta sort i que disfruteu del festival".

Qui tampoc ha volgut perdre's l'oportunitat d'animar a Mikel, Basty, Javi i Ony ha sigut Javier Castillo 'Poty', director artístic de la posada en escena de D'Nash en Eurovisión, on acudixen amb una coreografia realitzada per Noemí Cabrera.

"És la quinta ocasió que TVE conta amb mi per a este esdeveniment i realment esta vegada veig a un grup molt potent, que canta bé, Balla bé... A més, la cançó és molt encertada. Jo aposte fermament per D'Nash", ha comentat Poty.

"Anem amb ganes d'estar dalt i estic segur que donarem que parlar", ha afirmat convençut i, encara que no ha volgut desvelar grans coses de la posada en escena final que es veurà el dissabte 12 de maig, sí que ha avançat que hi haurà dos grans timbales en l'escenari i dos coristes que recolzaran vocalment als xics.

"Anem a per totes"

Mikel, Basty, Javi i Ony, hores abans de l'últim assaig a Espanya abans de partir el diumenge cap a Hèlsinki, s'han mostrat molt il·lusionats davant d'este repte professional i disposats a conquistar el Festival.

Per a Basty la forma de triar enguany el representant espanyol -intèrpret i cançó per separat- ha sigut una "gran aposta i estem molt contents perquè hem sigut triats pel públic. Enguany s'ha creat una expectació que altres anys no hem notat".

"Anem a per totes i no defraudarem els telespectadors", ha dit convençut el gadità del grup.

Javi, el més jove, ha volgut transmetre al públic "la il·lusió" que tenen per estar en Eurovisión: "Representar al teu país és una cosa que no s'oblida. Estan apostant molt per nosaltres i tenim una il·lusió immensa".

"Hi ha nivell però... qui va dir por?"

Encara que enguany el Festival de Eurovisión presenta un alt nivell, els xics de D'Nash no es mostren espantats davant dels seus rivals, perquè han preparat una bona posada en escena i confien en les seues possibilitats.

Quant al que podran veure els telespectadors el dissabte dia de la final, no han volgut donar moltes pistes, encara que sí que han assegurat que s'ha "treballat molt" i que és una cosa "molt important". "S'ha fet una bona posada en escena, una coreografia important, bones veus... vestuari. Tots anirem del mateix color, però no ho podem desvelar. Crec que agradarà prou", hi ha assenyalat Basty.

Tal com ha indicat Javi, cal recordar que "cal cantar i ballar en directe, el que tampoc podem és fer bots mortals".

Moldàvia, Rússia i Grècia, els seus rivals

Quant als seus favorits, d'un certamen en què enguany actuen 42 països, Ony es queda amb "Moldàvia, la veiem com a guanyadora"; encara que també han parlat, com Mikel, de "Rússia, un grup femení amb unes xiques guapíssimes" o "Grècia".

"Estem preocupats perquè hi ha nivell però... qui va dir por?", ha afirmat divertit Javi menys de quaranta-huit hores abans de posar rumb a Helsinki i intentar conquistar Eurovisión.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele