martes, 8 de mayo de 2007

ISRAEL AMENAÇA DE BOICOTEJAR "EUROVISION"

A falta de tan sols tres dies perquè se celebre la semifinal d'Eurovisió en què 41 països intentaran fer-se amb un lloc en la gran final del dissabte, els representants d'Israel, el grup "Teapacks", han amenaçat de boicotejar el concurs. Segons la seua opinió, l'organització continua pressionant perquè suavitzen el contingut de la seua cançó, titulada "Aprieta el botón". Per a alguns, la lletra fa referència a l'amenaça nuclear d'Iran.

Segons els components de la banda, els organitzadors han modificat el vídeo que acompanya a la seua cançó on apareixen tancs de guerra. "Si Eurovisió planeja alterar el nostre missatge, boicotejarem el certamen", han declarat a un periòdic del seu país.

Els representants espanyols, al marge de la polèmica

Per la seua banda, Mikel, Basty, Javi i Ony, de Nash, van partir este diumenge cap a Hèlsinki, ciutat en què se celebrarà la 52a edició del Festival d'Eurovisió 2007, on actuaran en segona posició. Carregats de "il·lusió" i amb ganes de "anar a per totes" a Finlàndia, han tingut hui una trobada amb els mitjans de comunicació en què TVE ha presentat la programació especial dedicada al certamen. "Eurovisió 2007: destí Eurovisió", presentat per Paula Vázquez, amb connexions en directe amb Hèlsinki, actuacions musicals i reportatges sobre de Nash.

A la roda de premsa han assistit el director de TVE, Javier Pons; el director de Continguts de TVE, Pablo Carrasco; Ainhoa Arbizu, portaveu dels telespectadors espanyols per a atorgar els punts; Javier Castillo 'Poty', director artístic; així com els quatre integrants de la banda.

Javier Pons s'ha mostrat confiat en les possibilitats de de Nash en Eurovisió perquè el públic "no se sol equivocar": "Afrontem este festival amb il·lusió. TVE sempre vol innovar perquè el públic seguisca enganxat amb Eurovisió i enguany han sigut els espectadors els que han decidit i, no se solen equivocar".

"Tenim bones sensacions -ha afegit-. Quan Espanya va guanyar en el 68 el públic també va triar la cançó i l'intèrpret i espere que tinguem la mateixa sort".

Semifinal el dijous 10 i especial amb Paula Vázquez

Espanya recolzarà a de Nash amb un programa especial, previ al Festival del dissabte dia 12 de maig, que serà presentat per Paula Vázquez, "Eurovisió 2007: Destí Hèlsinki", tal com ha explicat el director de Continguts de TVE, Pablo Carrasco: "La 2 emetrà, com cada any, la semifinal del dijous 10, a partir de les 21:00 hores i, el dissabte, La Primera oferirà la gran final. Prèviament, des de les 18:00 hores, Paula Vázquez i després, un programa posterior per a analitzar els resultats i opinar sobre el certamen".

Beatriz Pécker serà l'encarregada de comentar el Festival, un any més, i Ainhoa Arbizu serà qui represente als telespectadors de TVE a l'hora de donar els vots des de Torrespaña. La jove presentadora, que també ha assistit a la roda de premsa, ha afirmat que era un "plaer donar la puntuació" i ha desitjat sort als xics: "És un -te'màs. Jo només espere que tingueu molta sort i que disfruteu del festival".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele