sábado, 12 de mayo de 2007

CHRISTIAN ES QUEDA A TELECINCO

Christian Gálvez, un dels reporters de “Caiga Quien Caiga”, és el triat finalment per a conduir la nova etapa de “Pasapalabra” en Telecinco, ha confirmat hui la cadena. Segons s'ha pogut saber el presentador ha firmat un important contracte de dos anys de duració amb Telecinco, que inclou també la possibilitat de fer-se càrrec d'un nou gran format de prime estafe en 2009.

La decisió de Telecinco de situar Christian Gálvez al capdavant del concurs de la rosca, descartant així altres candidats com Emma García, forma part d'una ràpida i eficaç maniobra de la cadena per a evitar el fitxatge d'un dels seus rostres més prometedors per part d'Antena 3.

Christian Gálvez, el més desitjat en les últimes setmanes

De fet, Christian Gálvez ha sigut protagonista en les últimes setmanes d'un intens procés de negociació amb ball d'ofertes entre Antena 3 y Telecinco, que s'ha saldat finalment amb la permanència del reporter en la seua emissora d'actual.

Tot va començar fa unes setmanes, quan Antena 3 va convocar un càsting de presentadors amb l'objectiu de trobar cares noves per als diversos projectes d'entreteniment que posarà en marxa pròximament.

Christian Gálvez va ser, junt amb Guillermo Martín, un dels jóvens aspirants que més van convéncer a la cadena en este procés de selecció. Antena 3 va oferir llavors al reporter de “CQC” incorporar-se a la seua plantilla de presentadors per a fer-se càrrec d'algun dels seus nous programes, entre ells “El quinto grado”, la versió espanyola de l'americà “Are you smarter than a fifth grader?” que produïx Globomedia.

La setmana passada, Gálvez va acceptar la proposta de Antena 3 i, de fet, en la cadena de ja donaven per segura la seua incorporació, si bé l'acord havia de tancar-se el divendres. Ha sigut en este interval de temps quan Telecinco ha reaccionat llançant una important contraoferta que, finalment, ha sigut acceptada pel jove presentador. L'acord es va tancar a última hora de la vesprada, i inclou un contracte de dos anys, la presentació garantida de “Pasapalabra” més un altre programa de prime estafe.

Segons conten fonts pròximes al procés de negociació, Telecinco habría realitzat un gran esforç econòmic per evitar que Christian Gálvez se n'anara a la competència i la seua oferta era molt superior a la de Antena 3 -que en principi només li oferia un contracte genèric d'un any- pel que ha resultat absolutament “irrechazable” per a Gálvez. D'altra banda, un portaveu oficial de Telecinco ha desmentit que hi haja un contracte milionari pel mig i assegura que el reporter es queda en la cadena "per motius professionals".

En la decisió del reporter de “CQC” de romandre en Telecinco també hauria pesat el contracte que li unia la productora Cuatro Cabezas, la rescissió de la qual es presentava complicada, així com el risc d'assumir la conducció d'un nou programa en Antena 3 enfront de la presumible seguretat del veterà “Pasapalabra” en Telecinco.

Trajectòria de Christian Gálvez

Guionista, model i actor de doblatge, Christian Gálvez ha participat en sèries de televisió com “Médico de familia”, “La casa de los líos” i “Al salir de clase” i ha interpretat diversos papers en les obres teatrals “Jesucristo Superstar s. XXI”, “El Tintero” i “La otra cara de la Luna”.

A més de participar en diversos curtmetratges, espais com “Desperado Club Social” -programa d'Antena 3 en el que es va donar a conéixer- “Verano noche” i “Humor de noche” li han servit per a demostrar les seues qualitats com a presentador. Actualment forma part de l'equip de reporters del programa “Caiga quien caiga”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele