martes, 8 de mayo de 2007

SERIE - "LOS ANGELES DE CHARLIE"



Hi havia una vegada tres xicotetes que van anar a l'acadèmia de policia...


Així començava la presentació d'esta sèrie que va ser molt popular a finals dels anys 70 al nostre país. Les xiques es van fer molt famoses com el cas de Farrah Fawcett, un verdader Boom que omplia les habitacions dels xics amb postllis i fotografies.

L'agència de detectius de Charlie Townsend és una de les poques en el món que reunix competència, eficiència i bellesa. Sí, molta bellesa. Com exagent de les Forces Armades dels Estats Units, Charlie (en la veu de John Forsythe) sap que molta gent precisa ajuda i pot pagar per això. Així va nàixer la idea de crear una agència de detectius, en la que els seus agents són dones manyoses amb les armes i en la defensa personal i, també, en l'art de la seducció.

El primer equip de detectius està format per les expolicies dels Ángeles, Kelly, Jill i Sabrina, totes coordinades per John Bosley, el contacte entre els àngels i el mateix Charlie, el cap que mai mostra la cara en l'agència. Enfrontant tot tipus de perill, els àngels de Charlie saben com torejar amb situacions difícils. I per a això no dubten a usar la seua més poderosa arma - els seus encants. A més de Kelly, Jill i Sabrina, l'agència de Charlie també compta amb l'ajuda d'altres àngels com Tiffany, Kris, germana de Jill, i Julie. Totes elles disposades a tot per a resoldre un cas.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele