martes, 22 de mayo de 2007

CUATRO EMETRÀ A DIARI "EL HORMIGUERO"

“El Hormiguero”, el magacín d'entreteniment que emet Cuatro en les seues vesprades dominicals, va despedir diumenge passat la seua primera temporada però tornarà al setembre reconvertit en un programa diari d'uns 40 minuts de duració. La notícia la va avançar el diumenge el propi presentador i director del programa, Pablo Motos, entre interferències abans de despedir-se dels espectadors fins a la tardor.

Segons s'ha pogut conéixer la cadena portava temps estudiant diverses possibilitats per a portar “El hormiguero” -un dels seus espais més vistos i amb millor imatge- a una emissió diària amb l'objectiu de traure-li un major rendiment.

Després de barrejar diverses franges -entre elles, la mitjanit- pareix que els directius de Cuatro han decidit finalment portar a Pablo Motos a l'acces de l'horari de màxima audiència de dilluns a divendres -de 21.30 a 22.00 hores aproximadament- com a teloner de la seua principal oferta nocturna.

D'esta manera, Cuatro demostra la seua confiança en Pablo Motos i la productora que realitza el programa -Gestmusic- a l'encomanar-los l'horari de màxima audiència de la cadena, en el que s'espera realitzen un programa més basat en l'actualitat que servisca d'arrossegament al seu plat fort de la nit, com en el seu dia va ser “El Informal” en Telecinco.

Esta és l'última decisió presa per Cuatro, si bé la cadena podria variar la seua estratègia d'ací a setembre. De fet, l'única cosa que confirma l'emissora és que "s'està estudiant la manera de convertir el programa en un format diari". El que és segur és que Pablo Motos i el seu “formiguer” abandonaran la vesprada dominical per a provar sort amb un nou format diari.

Dificultat per a compaginar la televisió amb la ràdio

Fins ara, Pablo Motos ha pogut compaginar el seu treball en televisió amb el magacín radiofònic que presenta i dirigix amb èxit en M-80,”No somos nadie”, realitzat pel mateix equip de “El hormiguero”.

No obstant això, tot apunta que el bot a un programa d'emissió diària obligarà al showman valencià a abandonar a partir de setembre les ones per a centrar-se en el seu nou repte televisiu.

Una de les revelacions de la temporada

“El Hormiguero” és, sens dubte, un dels grans encerts de Cuatro en el seu poc més d'any i mig de vida. Des del seu debut el passat 24 de setembre, l'adaptació televisiva de l'espai radiofònic de M80 “No somos nadie” va aconseguir fer-se un buit en les sobretaules dominicals, a pesar de la dura competència que oferixen els contenidors de cine d'Antena 3 (“Multicine”), Telecinco (“Cine On”) i TVE-1 (“Sesión de tarde”).

Produït per Getsmusic, el reeixit magacín d'humor que presenta Pablo Motos va despedir este passat diumenge la seua primera temporada consolidat com una de les revelacions d'este curs. Cada setmana, més d'un milió de fidels de mitjana (1.136.000) han seguit les irreverents formigues de Pablo Motos, amb una quota de pantalla de quasi un 10% (9.8% de share).

L'espai, que va descansar només durant el mes de gener –encara que es van emetre recopilacions-, ha superat d'esta manera en 2.5 punts la mitjana de Quatre en esta temporada. El seu rècord de televidents el va obtindre el passat 17 de desembre amb 1.400.000, mentres que el seu share màxim el va aconseguir eixe mateix dia amb un 12.1% de quota. Este notable rendiment d'audiència li va valdre a Pablo Motos i les seues formigues Trancas y Barrancas presentar les últimes campanades de la cadena de Sogecable.
Junt amb els monòlegs i el rap d'actualitat del seu presentador, “El Hormiguero” ha comptat amb les seues seccions fixes i les col·laboracions de Flipy y els seus experiments, Ajenjo y Cigarro, Raquel Martos, Jandro, Luis Piedrahita y Jorge Marrón, entre altres. A més, cada setmana ha rebut a invitats famosos com Marta Sánchez, Antonio Gala, Miguel Bosé, Mercedes Milá, Santi Millán, José Bono, David Bisbal, Álex Corretja, Antonio Canales i Carmen Calvo.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele