miércoles, 16 de mayo de 2007

CREARAN UNA VERSIO LLATINA DE "MUJERES DESESPERADAS"

Univision i Disney-ABC International Television Latin America, la divisió internacional de distribució i producció de The Walt Disney Company, han firmat un acord estratègic de producció sense precedent. L'acord comporta la producció d'una nova versió de 'Desperate housewives' dirigida als televidents de parla hispana als Estats Units.

La nova versió, titulada 'Amas de casa desesperadas', serà produïda per POL-KA Producciones en Buenos Aires y el seu format i guions seguiran la versió original, adaptats als gustos i preferències dels llatins, segons ha informat Univisión i Disney en un comunicat conjunt distribuït per Hispanic PR Wire.

La sèrie s'estrenarà durant la pròxima temporada, en prime estafe, i les parts han promés un elenc "compost per estreles de talla internacional" encara per anunciar-se.

"Estem encantats d'associar-nos amb Disney-ABC International Television Latin America per a col·laborar en una propietat tan apassionant com 'Mujeres desesperadas', va declarar Alina Falcón, vicepresidenta executiva i gerent d'operacions de Univision, firmant de l'acord.

"La nostra associació ens permetrà realitzar una producció de primera qualitat d'esta anomenada sèrie de televisió específicament per als televidents hispans dels Estats Units, i així donar-los més del millor en entreteniment, que és el que ells esperen de Univision", ha afegit.

Fernando Barbosa, vicepresident Senior de Disney-ABC International Television Latin America, hi ha assenyalat per la seua banda que l'acord "representa el llançament de contingut nou i diferent per al mercat televisiu hispà dels Estats Units, a través de la cadena en espanyol número u del país, Univision".

"També representa la consolidació de les nostres versions internacionals de 'Desperate Housewives', produïdes localment en l'Argentina", ha agregat Barbosa, un altre dels firmants de l'acord.

Guanyadora del globus d'Or a la millor sèrie de televisió musical o de comèdia, 'Desperate Housewives' ('Mujeres desesperadas', La 2) es distribuïx a més de 200 països en tot el món i actualment té tres produccions originals que estan dirigides per al mercat llatinoamericà.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele