miércoles, 16 de mayo de 2007

"EL LOCO" OBRI LA CAIXA DELS TRONS

"El loco de la colina', Jesús Quintero, va declarar que té "moltes coses que contar" en relació amb els conflictes que ha mantingut en els últims mesos amb Televisió Espanyola, però va assegurar que no ho farà fins després de les eleccions, "per a no influir" en el resultat d'estos comicis, informa Efe.

Durant la presentació del seu llibre 'Entrevista' en la Fira del Llibre de Sevilla, Quintero va manifestar que "la censura" que hi ha "patit" per part de Televisió Espanyola" el té "al·lucinat", i va fer un crida als mitjans de comunicació perquè li tornaren la "llibertat".

'Entrevista' recopila 24 d'entre les més de 5.000 entrevistes que el periodista ha fet al llarg de la seua trajectòria professional, a més d'una secció de 'impactes', en la que arreplega fragments d'entrevistes "especialment sorprenents i durs", gran part d'elles efectuades durant el període de 'Cuerda de presos', programa televisiu en què es va trobar amb diversos presidiaris de presons espanyoles.

Personatges que han passat pel seu programa

"Per a desenvolupar el meu treball em plantege l'ètica del que faig, si és útil i bell, i si és capaç d'acompanyar a soledats", va explicar 'El Vagamundo'.

Entre els personatges que desfilen per l'obra es troba l'escriptor argentí Jorge Luis Borges, Dolores Ibárruri 'La Pasionaria', Joaquín Sabina, "el magnífic tertulià" Fernando Arrabal, el revolucionari mexicà 'Subcomandante Marcos', "eixe home absolutament genial, encara que sempre a la deriva que és Diego Armando Maradona", Jesús Gil, "l'home pel qual va començar tot a Marbella", o Rocío Jurado, a la qual el periodista va considerar "una verdadera amiga".

"Procure no fer-me amic dels meus entrevistats, llevat d'excepcions" assegura Quintero, qui opina que si no ha parlat amb el personatge abans de l'entrevista "es conserva eixe toc necessari de veritat". 'El loco de la colina' considera que "alguna cosa deu tindre" perquè tots els personatges que entrevista "acaben contant-li el que no els conten a altres".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele