jueves, 10 de mayo de 2007

D'NASH TAMBÉ "CANTARAN" PER ALS SORDS



En la final del dissabte, Mikel, Basty, Javi i Ony faran arribar el missatge de la seua cançó a tots els espectadors, inclosos aquells amb discapacitat auditiva.

Cada vegada que D'Nash canten el títol de la seua cançó, "I love you mi vida", l'interpretaran també en el llenguatge de signes "perquè tot el món puga captar el missatge principal", així ho ha explicat Basty, un dels membres del grup, per a qui "la música no ha de tindre limitacions".

Els representants espanyols en Eurovisió han disfrutat este dimarts de vint minuts en l'escenari en què actuaran dissabte que ve, temps que han aprofitat per a continuar polint detalls de la posada en escena de la seua cançó. Després, una conferència de premsa, tan multitudinària com la del primer dia, en la que han mostrat les seues bones sensacions després de la prova i en la que han tornat a demostrar que el seu és cantar, interpretant la famosa "Eres tú" de Mocedades.

Mikel, Basty, Javi y Ony han eixit hui molt contents i entre aplaudiments darrere d'un segon assaig en què s'han perfilat diferents aspectes de la posada en escena prevista per a la final del dissabte, com el color dels fons de l'escenari, on es juga amb el blau i el roig.

Darrere d'esta segona presa de contacte amb l'escenari del Arena, D'Nash s'han trobat de nou amb els mitjans de comunicació europeus, entre els que hi ha molt bones sensacions respecte a la cançó espanyola.

"Estem més contents que ahir"

Entre els xics de D'Nash, la sensació de hui era clara: "Estem més contents que ahir", hi ha assenyalat Basty. "És una sensació general. Ahir ens vam fixar més en les veus, que ens van dir que estaven perfectes. I hui ens hem centrat en la posada en escena. Esperem que tot quede perfecte per al dissabte", ha explicat el gadità del grup.

Els quatre jóvens han aprofitat esta encontre amb els mitjans per a agrair el gran suport que estan rebent des d'Espanya i a Hèlsinki per part dels fans espanyols, tal com ha comentat Mikel en un perfecte anglés: "Una de les millors coses que estem vivint és això dels fans. Hem eixit d'un concurs on els fans també recolzaven a les nostres companyes. Però ara ens recolzen molt i estem molt agraïts. Moltíssimes gràcies a tots".

Els mitjans han volgut també preguntar-los sobre els seus plans de futur després del seu pas per Hèlsinki: "Estem centrats en el Festival -ha explicat Javi- però volem que tot isca bé i tindre després una gran carrera". "A curt termini, també ens agradaria eixir d'Espanya, obrir mercat internacional", ha puntualitzat Ony.

Per a acabar la roda de premsa, D'Nash s'ha mostrat de nou sol·lícit amb les peticions dels periodistes que, un dia més, han demanat una versió capella d'algun tema conegut en espanyol. Els xics no ho han dubtat i han entonat "Eres tú", de Mocedades, entre els aplaudiments dels assistents. Precisament una de les cançons preferides de la història del Festival de Eurovisión.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele