martes, 8 de mayo de 2007

"PERDIDOS" ACABARÀ EN 2010

La cadena nord-americana ABC ha fet públic un acord aconseguit amb els productors de "Perdidos" per mitjà del qual s'ha fixat per al 2010 el final d'esta sèrie d'aventures la tercera temporada del qual s'emet actualment en EE.UU. I que pròximament arribarà a la programació de La 2.

La ficció comptarà amb 48 capítols més que es distribuiran en tres temporades de 16 episodis cada una. Segons pareix, i segons informa la publicació Variety, els responsables de "Perdidos", Damon Lindelof i Carlton Cuse, desitjaven acordar amb la cadena una data exacta per a posar fi a la història del vol Oceanic 815, entorn del qual gira l'argument.

El capítol 119 serà l'últim

La cadena ABC desitjava completar tres temporades, mentres que els responsables de la productora només volien completar dos més. Per a satisfer els desitjos de les dos parts, s'han reduït el nombre de capítols per temporada. Així, s'emetran tres de 16, en compte de dos de 24.

D'esta manera, en 2010 s'emetrà el capítol 119 d'esta sèrie que va començar a emetre's en EE.UU. En 2004.

"Perdidos", un drama d'aventures, intriga i històries personals

“Lost” conta les peripècies de més de 40 supervivents de l'accident aeri del vol Oceanic 815 perduts en una illa deserta i se centra en la vida de 15 d'estos supervivents. En el repartiment trobem rostres coneguts del cine com Dominic Monaghan (Hobitt Ferri de "El señor de los anillos") o Harold Perrineau ("Matriz Reloaded" i "Matriz Revolution"). En concret els noms dels supervivents protagonistes i els actors que els interpreten són:

La direcció de "Perdidos" va a càrrec de JJ. Abrams, guionista de la sèrie "Alias" i pel·lícules tan dispars com "Armageddon" o "A propósito de Henry", i director de "Misión imposible 3" (en fase de producció).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele