martes, 22 de mayo de 2007

TVE ESTRENARA A JUNY "DESTILANDO AMOR"

'España directo' ha viatjat fins a Mèxic per a conéixer els protagonistes i els secrets del rodatge de la producció 'Destilando amor', la nova sèrie que s'estrenarà a partir del 4 de juny en les vesprades de La Primera. Des d'este dimarts 22 de maig, la presentadora de 'España Directo', Mercedes Torre, contarà en el programa la rebotiga d'esta superproducció, que s'emet amb gran èxit a Mèxic, Xile, Veneçuela i Estats Units.

Gaviota i Rodrigo són els protagonistes de 'Destilando amor', una sèrie en què la collita de tequila s'entremescla amb apassionants històries d'amor i de rancor. Mercedes Torre ha estat amb ells en el poblat de Tequila, a Mèxic i comptarà en "España Directo" els amagatalls del rodatge d'esta reeixida sèrie que emetrà TVE a partir del 4 de juny.

'Destilando amor' ha sigut líder d'audiència en tots els països on s'ha estrenat convertint-se en la telenovel·la revelació de l'any.

'Destilando amor', una idea original de Fernando Gaitán, conta la història de Gaviota, una romàntica i sensual jornalera de camp que recorre el país amb sa mare, Clara, treballant les collites. Cada any, tornen a Tequila per a la collita agave blava, planta de què s'obté el tequila. Gaviota i sa mare treballen en la hisenda 'La Montalveña', propietat de Don Amador, el patriarca dels Montalvo, una reconeguda família en la producció d'esta beguda.

La mort de Don Amador a l'inici de la història desencadenarà conflictes al voltant del seu testament entre els seus dos néts, Rodrigo i Aarón, perquè el control de la fortuna familiar recaurà sobre el primer fill baró que tinguen. Aarón està tranquil i confiat, perquè Rodrigo mai s'ha enamorat, no obstant això l'arribada de Gaviota a la seua vida canviarà el destí de Rodrigo.
La història d'amor que sorgix entre ambdós farà que la bella jornalera escape i inicie el seu pelegrinatge a Londres, ciutat on Rodrigo i Aarón estudien el doctorat, a la recerca de l'home que ama. Sola, sense conéixer l'idioma, només la seua fe i el seu gran amor la sostindran en els pitjors moments per a subsistir a Europa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele