jueves, 17 de mayo de 2007

TELECINCO PREPARA "REX"

Este relat televisiu policíac compta amb un elenc internacional encapçalament per Kaspar Capparoni en el que també figuren les actrius espanyoles Pilar Abella i Belén López. En les noves entregues, el comissari italià Lorenzo Fabbri requerix la col·laboració del pastor alemany per a aclarir complexos assassinats a Roma.

Amb més d'un centenar de casos criminals resolts, un gran olfacte, una excel·lent intuïció i el reconeixement oficial de la seua labor com a detectiu en la policia vienesa, Rex s'ha convertit en el gos policia més eficaç i famós de la televisió. Retirat del servici, el llorejat ca investigarà nous casos en 'Rex', sèrie de set tv movies coproduïdes per Telecinco i EOS Entertainment en les que el pastor alemany viatja a Roma per a col·laborar amb la policia italiana en l'esclariment de diversos casos.

Marco Serafini dirigix a un equip artístic internacional en el que junt amb Kaspar Capparoni, actor que encarna el paper estel·lar, destaquen les intèrprets espanyoles Pilar Abella ('20 tantos' i 'Reina de espadas') i Belén López ('Los lunes al sol', 'Motivos personales' i 'Masala'). Fabio Ferri, Augusto Zucchi, Denise Zich i Nicola Farron completen l'elenc d'estes pel·lícules per a televisió amb guió de Fabrizio Cestaro i Stefano Piani.

Les ciutats de Roma i Viena acullen en este moment la gravació d'estes tv movies en les que Rex, oficialment retirat, es troba a Viena amb el comissari Lorenzo Fabbri (Kaspar Capparoni), amb qui es trasllada a Roma per a investigar complexos assassinats.

L'agenda de treball de Rex

Mentres investiga un cas d'assassinat, el comissari Lorenzo Fabbri coneix Rex a Viena. Encara que està retirat oficialment, el gos està en condicions de seguir en actiu i poc després viatja a Roma amb l'investigador per a ajudar-lo en la seua labor policial.

En la capital italiana, el reputat ca rep una càlida benvinguda en les oficines centrals de la policia local, dirigides per Filippo Gori (Augusto Zucchi) i on treballa la forense Katia Martelli (Pilar Abella). El fosc món de les antiguitats, la doble vida d'un famós mànager, la moderna esclavitud de ciutadans xinesos i l'assassinat de dos jóvens en un ferri són alguns dels casos que investigaran Lorenzo i Rex, el seu nou company.

Mentres el pastor alemany i el comissari italià intenten aclarir els crims i capturar els sospitosos, com Rossana Altobelli (Belén López) -una mare italiana que per a esmenar l'error de la seua filla pren una decisió fatal-, l'assassí d'un cas obert seguix de prop tots els seus passos.

Pilar Abella i Belén López: dos espanyoles en l'equip artístic de 'Rex'

Pilar Abella, en la pell d'una experta forense, i Belén López, donant vida a la principal sospitosa d'un cas criminal, són les dos intèrprets espanyoles que participen en les tv movies de 'Rex'.

Katia Martelli, una forense enamorada del comissari Fabbri

Katia és una dona atractiva i fadrina que forma part de l'equip de forenses de la policia romana. Arriba sempre la primera a l'escena del crim, situació que li permet acostar-se més al tímid Lorenzo. La jove fa tot el que es puga perquè el comissari es fixe en ella, però a ell únicament pareix impressionar-li el seu excel·lent treball analitzant les proves del crim.

Rossana Altobelli, una mare cegada per l'amor a la seua filla

Rossana (personatge capitular) és una mare italiana que vol la seua filla Gioia per damunt de tot. Un dia la seua filla Comet un error i ella no dubta a dur a terme una mesura desesperada per a ocultar-ho. Quan la dona és detinguda pel detectiu Fabbri, confessa el seu delicte i quan la seua vida corre perill, Rex no dubta a salvar-la.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele