miércoles, 16 de mayo de 2007

"LA HORA CHANANTE", EN SETEMBRE,...A LA 2

'La hora Chanante' es prepara per a donar el bot a la televisió estatal. Serà en un nou programa setmanal que arribarà a La 2 a l'inici de la nova temporada, el pròxim mes de setembre. 'La hora Chanante' "Serà un dels estendards de La 2", afirma el director de TVE, Javier Pons, en l'edició impresa de El País.

Encara que la pública ja ha tancat el fitxatge de tot l'equip del programa, encapçalament per Joaquín Reyes junto a Ernesto Sevilla, Pablo Chapiella y Raúl Cimas, Paramount Comedy és encara la propietària de la marca. Si TVE porta a bon port les negociacions amb l'equip de Paramount, podrà també utilitzar la marca. Per a Pons és un floc menor, encara que el seu desig seria comptar amb tots els ingredients, inclosa la marca, i amb personatges tan extravagants com Bocanegraman o El Gañán.

'La hora Chanante' s'ha convertit en un programa de culte, principalment arran de la seua difusió a través d'Internet. Paròdies, vídeos musicals i molt d'humor són els seus ingredients principals. Entre els parodiats per 'La hora Chanante' destaquen Michael Jackson, Anatoli Kárpov, Vladimir Tkachenko, Lorenzo Lamas, José Luis Moreno, Bill Gates, Sara Montiel, Raffaella Carrá, Ronald Reagan, Montserrat Caballé, Margaret Thatcher o Mijail Gorbachov.

"La televisió pública ha de ser la casa del talent i este és un dels fitxatges importants", explica Pons, per a qui 'La hora Chanante' és un símbol del nou aire que prendrà La 2. "Cal cuidar molt bé la idea i no cal esprémer-la perquè perdria la seua essència", ha afegit.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele