lunes, 14 de mayo de 2007

AL JULIOL DOS ANYS DE "ESPAÑA DIRECTO"

La gran família que forma 'España Directo' s'ha reunit a Madrid per a preparar la celebració del seu aniversari: d'ací a pocs dies, l'espai complirà 500 programes i, en el mes de juliol, portarà dos anys en antena.

A principis d'any, l'espai va apostar amb èxit per ampliar el seu horari d'emissió al diumenge.

'España Directo' està a punt d'aconseguir els 500 programes, una xifra que mostra l'èxit d'un programa d'actualitat que oferix una visió directa, sincera, diferent o curiosa de la realitat del dia a dia dels espanyols.

El programa s'ha consolidat com el favorit de l'audiència en la seua franja horària, tant de dilluns a divendres -la seua periodicitat inicial-, com el diumenge, una aposta que va començar a principis d'any i que també ha aconseguit el favor del públic televisiu. D'esta manera, 'España Directo', un programa de servici públic de TVE, se situa per davant dels programes d'altres cadenes.

'España Directo' compta amb la participació dels telespectadors per a desvelar totes eixes xicotetes històries que romandrien ocultes o caurien en l'oblit si no fóra per les telefonades i els correus electrònics de l'audiència del programa. Per a Ricardo Medina, director de l'espai, "la participació dels telespectadors ens dóna temes diferenciadors".

Per tota Espanya

'España Directo' no falta a la seua cita amb els telespectadors i porta fins a les seues pantalles històries que tenen com a protagonistes a ciutadans de peu, a hòmens i dones del carrer.

Per a fer possible el programa, el director de 'España Directo' compta amb un equip format per reporters, operadors de càmera, productors, asignadors, tècnics de satèl·lit o realitzadors, que treballen perquè, cada dia, arriben nous reportatges d'interés fins als telespectadors.

'España Directo' compta amb una seu central, situada a Madrid i sis delegacions, a Santiago de Compostel·la, Bilbao, Barcelona, València, Granada i Sevilla. També hi ha un centre de treball en la capital del Pisuerga, Valladolid.

L'equip itinerant del programa, que en paraules del seu director, Ricardo Medina, "recorre els foguers d'Espanya", està preparant una sorpresa per a tots els aficionats al bon menjar i a la gastronomia. Molt prompte desvelarà que es tracta.

Tot el suport a la Alhambra

'Espanya Directe' està molt pendent de la possible elecció de la Alhambra granadina com una de les set meravelles del món, una iniciativa recolzada pel Ministeri de Cultura.

Esta acció informativa és una de les primeres iniciatives que Televisió Espanyola ha posat en marxa en suport a la candidatura del monument nassarita.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele