lunes, 14 de mayo de 2007

ALICIA BORRACHERO DEIXA "HOSPITAL CENTRAL"

Alicia Borrachero deixarà la sèrie de Telecinco "Hospital Central" al final d'esta temporada. Segons han confirmat fonts pròximes a l'actriu, esta considera que "ha acabat un cicle i és moment d'escometre altres reptes professionals".,

Durant els seus tres anys i mig en la ficció de Videomedia (es va incorporar al desembre del 2003), Borrachero ha donat vida a la Doctora Cruz Gándara, cap de quiròfans de l'hospital. Mare divorciada, Cruz ha sigut una lluitadora nata i ha hagut de fer front a revessos com la pèrdua del seu fill menor o la malaltia de Vilches.

La gravació dels capítols de "Hospital Central" ja ha conclòs, pel que Borrachero es troba actualment rodant la que és, tal vegada, l'aventura més important de la seua carrera en la gran pantalla: "Las Crónicas de Narnia 2: El Príncipe Caspian", segona entrega de la taquillera cinta de Disney.

A més, l'actriu té pendent d'estrena altres tres pel·lícules més enguany 2007. "Ara està més centrada en el seu treball per al cine però en cap moment tanca les portes a tornar a televisió", asseguren les dites fonts.

Dóna el bot a Hollywood

Alicia Borrachero estarà en el repartiment de "Las Crónicas de Narnia: El Príncipe Caspian", en la qual interpretarà a la reina Prunaprismia, esposa del malvat rei Miraz.

Els responsables d'esta superproducció van anunciar les incorporacions en l'elenc de Peter Dinklage ("Elf") com el nano Trumpkin i el belga Vincent Grass ("Astérix y los Vikingos") com Doctor Cornelius. Els xiquets de la primera part retornaran en els seus papers, com així també Liam Neeson per a donar veu al lleó Aslan.

Després de més de deu anys de treball i haver-se donat a conéixer amb dos de reeixides sèries de televisió com"Periodistas" i "Hospital Central", Borrachero ja ho té tot preparat per a donar el bot a Hollywood i convertir-se en l'esposa del rei Mariz.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele