martes, 1 de mayo de 2007

ANTENA 3 ESTRENA DILLUNS QUE VE "CIRCULO ROJO"

Antena 3 estrenarà dilluns que ve, 7 de maig, a partir de les 22:00 hores, un de les estrenes més esperades de la temporada, 'Circulo rojo'. L'última producció de Ida y Vuelta comptarà amb un total de 13 capítols. La privada ha decidit arriscar el seu producte per a enfrontrarlo als imbatibles forenses de Telecinco.

'Circulo rojo' és junt amb 'Quart' una de les sèries que la cadena més hi ha protegit en els últims mesos. La privada havia pensat diferents dates i ubicacions per a la seua estrena, no obstant això, fins fa ben poc la cadena havia decidit ajornar la seua presentació fins a trobar el moment adequat.

L'aposta per la sèrie és tan gran que finalment la cadena ha decidit programar-la en la complicada nit del dilluns. Una decisió a priori massa arriscada si tenim en compte que la cadena collita els seus pitjors registres de la setmana precisament en eixe dia.

No obstant això, la decisió d'Antena 3 no ha sigut presa a la lleugera. La privada ha esperat a la finalitzara la quinta temporada del programa 'Mira qui Balla!' per a intentar fer-se un buit en la competitiva nit dels dilluns.

Antena 3 es mostra segura de la seua nova aposta i espera poder seduir a un bon nombre d'espectadors. L'elenc actoral de 'Circulo rojo', la trama de la sèrie i sobretot la seua qualitat són els ingredients principals amb què conta esta nova sèrie de misteri i suspens.

La productora Ida y Vuelta va finalitzar el rodatge dels capítols a mitjan passat mes de març. No obstant això, la cadena hi ha havia pres anteriorment la decisió de retardar la seua estrena en pantalla a la vista dels seus últims resultats d'audiència.

'Círculo rojo', la nova sèrie d'intriga, comptarà amb un elenc de luxe. María Adánez, María Botto, Emilio Gutiérrez Caba, Jesús Noguero, Jorge Bosch, Rafael Rojas, Esmeralda Moya y Carmen Maura, junt amb Jaime Blanch protagonitzaran les diferents trames que completaran la madeixa d'un intrigant misteri. Marta Calvo, Ángel Hidalgo, Nacho López, Marta Belmonte y Agustín Galiana completaran el repartiment.

Antena 3 va començar el passat 21 d'agost el rodatge d'esta sèrie. 'Circulo rojo' ha sigut produïda per Ida y Vuelta, la divisió de ficció de la productora Bumerang i creadora de la sèrie 'Motivos personales'.

'Círculo rojo' constará inicialment d'una única temporada composta per 13 capítols de 70 minuts de duració. Enfront de 'Motivos personales', la nova aposta d'Antena 3 comptarà amb unes trames més senzilles perquè siga més fàcil seguir el fil de la sèrie, segons els seus creadors.

Un rostre marcat amb un cercle roig és el punt de partida d'esta nova aposta de ficció, que es desenvoluparà en una empresa de moda i una agència de fotografia.

'Círculo rojo' esta protagonitzada per María Adánez y María Botto, que han hagut de canviar radicalment de registre per a esta producció. L'últim treball per a televisió d'estes dos actrius han sigut comèdies: Adánez ha sigut durant diversos anys la pija de 'Aquí no hay quien viva' (Antena 3), mentres que Botto va protagonitzar la comèdia de situació '7 días al desnudo' en Quatre.

Calbo, la roïna roiníssima de 'Motivos personales', repetix registre i productora, encara que es desconeix de moment si el seu personatge serà tan sinistre com el de Virginia Palazón.

Maura, per la seua banda, torna a la xicoteta pantalla després de diversos anys d'absència en què ha estat bolcada en el cine. El seu marit en la sèrie serà Jaime Blanch, y Emilio Gutiérrez Caba un amic de la família molt volgut. Maura serà la mare de María Adánez, sogra de María Botto...

Moltes seran les coses que ocórreguen en esta família, una família molt complicada i amb un passat no massa net.

Qui és Blanca del Mar?

És més que un nom. És una doble vida. És una màscara. És por. És la porta al passat. És una mentida...

‘Círculo rojo’ et portarà a una història de què et resultarà difícil escapar. Això és el que els ocorrerà a Patricia, Clara y Andrea. Una nit de festa i un error de joventut marcarà les seues vides. Mai tornaran a ser elles mateixes. 18 anys després no s'ha esborrat el dolor, al contrari s'ha avivat fruit d'un esdeveniment inesperat del present.

Eixe fet tornarà a unir les seues vides darrere d'un llarg distanciament. Els seus mons s'uniran de nou: els treballs, les famílies, vells rancors, enveges.. El seu secret destaparà noves tempestats i nous secrets.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele