viernes, 11 de mayo de 2007

GUILLERMO MARTIN PRESENTARÀ "EL DESTAPE" EN ANTENA 3

Guillermo Martín serà el presentador de 'El destape', el concurs que prepara Antena 3 per a estrenar abans de l'estiu. La productora de programes per a televisió Martingala es troba en estos moments preparant l'adaptació espanyola de 'Three blind mice', un concurs creat per Merrill Heater i l'estrena del qual a nivell mundial tindrà lloc en Antena 3. Després de la seua estrena en Antena 3, 'Three blind mice' arribarà a Estats Units.

'El destape' arribarà a Antena 3 en les pròximes setmanes, abans de l'estiu, en una franja horària encara no decidida. L'exconcursant de 'Operación triunfo' i 'Mira quién baila!' ha sigut el triat per a presentar este espai. Guillermo Martín seguirà a més col·laborant amb 'Paranoia Semanal'.

Guillermo Martín, assaonat en realities

Guillermo Martín Taboada va nàixer el 20 de febrer de 1981 a València. És fill de pare català i mare gallega. Amb 17 anys va guanyar un concurs que va organitzar una televisió local valenciana (canal 9) interpretant una cançó de Alejandro Sanz.

Guille Martín va estudiar 4 anys d'interpretació en l'Escola Catalana Banya del Bou, i també va estudiar cant en la Academia Amparo Dorado. Va ser cantant solista en unes quantes orquestres. Va ser seleccionat en el càsting del musical "Hoy no me puedo levantar" com un dels quatre finalistes per a interpretar a Mario, el personatge protagonista, encara que finalment no va ser triat per al paper. Poc després, es va presentar als càstings de 'Operación Triunfo' on va ser seleccionat i va finalitzar el concurs en el desé lloc.

Darrere d'abandonar l'Acadèmia, va gravar el disc de Musicals junt amb altres concursants de la seua mateixa edició i eixe mateix estiu any (2005) van realitzar una gira per Espanya. Quan va finalitzar, va participar en una sèrie de ficció de Canal 9 anomenada 'Matrimonis i patrimonis'.

En l'estiu de 2006 va gravar un disc junt amb Sandra Polop i Fran Dieli (ambdós concursants de 'Operación Triunfo'). Posteriorment va ser concursant de 'Mira quién baila'. Actualment es troba entre l'elenc de cantants que participa en 'Paranoia semanal' l'espai d'humor que s'emet en la dels dissabtes. El seu nom va sonar fort com a candidat a presentar el Karaoke que Antena 3 estrenarà este estiu.

La mecànica de 'El destape'

'El destape' contarà d'una mecànica molt senzilla. El concurs no requerirà de cap coneixement cultural, com en 'Quién quiere ser millonario?'.

Cada dia tres concursants anònims i desconeguts entre si, participaran en una sèrie de tandes en les quals hi haurà tres premis en cada una d'elles. Cada concursant estarà acompanyat d'una parella. Dels tres premis, un serà el de major valor i els altres -encara que bons- seran inferiors. No obstant això, l'adquisició d'estos últims premis seran a priori més fàcil de guanyar-los.

Es tracta d'un joc psicològic, d'un joc d'estratègia. Els concursants hauran de triar el premi que volen emportar-se a casa, això sí, desconeixeran el premi triat pels seus companys. Els concursants tindran ocasió de parlar entre ells a fi d'esbrinar les opcions que cada un ha triat. Al final del programa tan sols els concursants que hagen triat un premi "lliure" se'l portaran.

Si els participants opten pel mateix premi, perden els tres. Si són dos, guanya u. Cada un haurà d'endevinar les intencions dels seus adversaris per a així poder triar un premi en solitari. Una dinàmica que recorda al concurs 'Doble o nada' presentat fa alguns anys per Carlos Sobera.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele