sábado, 22 de septiembre de 2007

"QUART" ES TRASLLADA A LA NIT DELS DILLUNS

Antena 3 trasllada la sèrie espanyola “Quart” al late night del dilluns a partir d'esta mateixa setmana, després del segon capítol de la seua nova comèdia “La familia Mata”. El lloc de la ficció que protagonitza Roberto Enríquez en la nit del dimarts serà ocupat de moment per cine (“La máscara del Zorro” és el primer títol triat).

No seran per tant quatre, sinó tres, les sèries espanyoles que es veuran les cares cara a cara en la lluita per conquistar a l'audiència en la nit del dimarts.

L'1 i Quatre estrenen esta setmana les seues respectives “Herederos”, el drama sobre una saga familiar protagonitzat per Concha Velasco, i “Cuestión de sexo”, la comèdia d'intriga amb Willy Toledo i Pilar Castro en el seu principals papers.

D'esta manera, es mesuraran a la ja estrenada “Hermanos y detectives” en Telecinco, que partix amb un cert avantatge a l'haver conquistat esta franja en els seus tres primers capítols (20.6% en la seua emissió d'ahir), i a les aventures de Antonio Banderas i Catherine Zeta Jones en Antena 3.

"Quart” investiga un estrany succés relacionat amb les Profecies de Sant Malaquies

La sèrie que protagonitzen Roberto Enríquez, Ana Álvarez i José María Pou, entre altres, està basada en els personatges, els continguts i inclús el to de les històries de la novel·la “La pell del tambor” de Arturo Pérez Reverte.

Andrés i Javier són dos arqueòlegs que inspeccionen el soterrani d'un antic palau per orde de monsenyor Aguirre. En les seues cel·les s'han trobat les restes d'un monjo que va tindre relació amb les Profecies de Sant Malaquies, en les que està molt interessat monsenyor.

El sostre del palau s'afona durant l'excavació i el cos del monjo desapareix. Javier, que es veu assetjat pels hòmens d'Aguirre, demana ajuda al Pare Campos, a què coneix de la seua època d'estudiant.

Quart col·labora en la investigació de l'estrany succés i descobrix que en les Profecies de Sant Malaquies s'amaga la raó de l'interés de monsenyor Aguirre.

2 comentarios:

Generación del 15 dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Generación del 15 dijo...

No us sembla una vergonya l'arbitrarietat i la gala de prepotència que fa aquesta cadena amb el trasllat de sèries a dies i hores vàries un cop estrenades, quan l'audiència ja està "preparada" per seguir-les en una determinada franja i dia?
Així no és d'estranyar que STAGE6 kills to TV star.

Temps de Tele

Temps de Tele