domingo, 30 de septiembre de 2007

SANTIAGO SEGURA CONTINUA AMB "SABIAS A LO QUE VENIAS"

El 30 de setembre, Santiago Segura va estrenar nova temporada i ubicació de “Sabías a lo que venías” en laSexta, un format d'humor dirigit i presentat pel cineasta que el passat curs s'oferia en la nit del dimarts.

Nova secció: "Minuto electoral"

El programa estrenarà en la seua segona temporada una nova secció: Minuto electoral. Es tracta d'un esquetx en què, cada setmana, Santiago Segura representarà a un candidat d'un col·lectiu peculiar. En el primer programa, el presentador serà el portaveu d'un partit que està en contra de l'emancipació i que defén que els jóvens es queden a casa dels seus pares.
Sabies al que venies comptarà amb un nou col·laborador, “el Dioni” que s'unirà als habituals Gustavo Biosca, Nacho Torbe, Cañita Brava i Jorge Segura amb noves seccions com Primera vez, ¿Están bien? o El minuto electoral.

El Dioni, nou col·laborador

El Dioni, exvigilant de seguretat que va robar un furgó blindat en l'empresa en què treballava amb 298 milions de pessetes, tindrà una secció fixa en Sabías a lo que venías en la que donarà lliçons de la seua “saviesa popular” a Santiago Segura.

Entre els col·laboradors habituals del programa, Gustavo Biosca, el protagonista de El Bolo Suicida, dóna vida a un còmic suïcida que demostra els seus dots interpretatius en situacions d'allò més insòlites i complicades, continuarà arriscant la seua vida en la segona temporada. En la primera edició reclamarà el penyal de Gibraltar en el dia emblemàtic de “El día del Peñón de Gibraltar”.

Sabies al que venies torna renovat amb noves seccions com ¿Están bien? en la que realitzaran una connexió en directe amb la redacció on verificaran què és el que ha passat amb aquells personatges que es van fer famosos en els grans realities i concursos de la televisió i dels que ara no se sap res.

Una altra de les seccions serà la Primera vegada, un apartat en què el col·laborador Jorge Segura presentarà un reportatge sobre un personatge del carrer a què acompanyarà per primera vegada a fer una activitat que mai haja realitzat. En el primer programa, Jorge visitarà Madrid junt amb un ancià de la serra, muntarà en un ascensor, menjarà en un japonés o inclús es pujarà a una avioneta.

Santiago Segura, igual que ja ho va fer en la primera temporada, es continuarà mesurant físicament amb nous esportistes en El Reto deportivo com ja ho fera amb el nadador David Meca, amb el futbolista Kiko, amb el boxejador Javier Castillejo, amb el ciclista Pello Ruiz Cabestany o amb el tenista Carlos Moyá. En el primer programa de la segona temporada, s'enfrontarà al gimnasta Gervasio Defer.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele