miércoles, 26 de septiembre de 2007

LA NOVA SERIE DE LUISA MARTIN A TVE

L'1 estrena dimecres que ve, 3 d'octubre, 'Desaparecida', la seua nova oferta per als dimecres.

'Desapareguda' conta la història de Patricia Marcos, una jove adolescent que una nit desapareix sense deixar rastre. La sèrie se centra en el drama i la desesperada busca de la família per trobar-la.

'Desapareguda' s'estrena enfront de 'Hospital Central' en Telecinco, 'Kyle XY' en Cuatro i, previsiblement, cine en Antena 3.

La nova aposta de Televisió Espanyola per a esta temporada compta amb rostres coneguts com el de Luisa Martín ('Médico de familia'). El seu últim treballa per a televisió va ser com a professora i membre del jurat de l'última edició de 'El club de Flo' en laSexta. Luisa Martín interpretarà a Lola Álvarez, la mare de Patricia Marcos, la jove desapareguda. Esta serà la primera vegada que els espectadors tinguen ocasió de veure a Martín en un paper totalment dramàtic i molt allunyat dels registres de la Chirla ('¿Quién da la vez') o la Juani ('Médico de familia').

En una entrevista, l'actriu qualifica la sèrie de "autèntica, molt dramàtica, molt de veritat. Mai havia vist uns guions tan extraordinaris com estos, no se'ls pot corregir absolutament res. A més, tinc el gran plaer i el privilegi de compartir repartiment amb Miguel Ángel Solá i amb Carlos Hipólito, que és el meu marit en esta sèrie. També hi ha diversos actors jóvens que sorprendran molt".

El marit de Lola Álvarez será Alfredo Marcos, paper interpretat per l'actor Carlos L. Hipólito, protagonista de pel·lícules com "Lola", "Ninette" o "El séptimo día". L'actor que des del 2000 ha participat en totes les produccions del director Jose Luis Garci, practicament no ha treballat per a televisió i és que la seua trajectòria professional ha estat sempre lligada al teatre i al cine. Els seus treballs en televisió es limiten a la sèrie 'Cuéntame cómo pasó' (2001) i algunes col·laboracions episòdics en la sèrie mèdica 'Hospital central'.

Beatriz Ayuso serà Patricia Marcos, la filla en la ficció de Luisa Martín y Carlos L. Hipólito. Bárbara Meier serà Sonia Marcgermà major anomenat Diego Marcosos en la nova ficció de L'1. Ella serà la germana menuda de Patricia, filla per tant de la parella de ficció formada per Luisa Martín i Carlos L. Hipólito.

La jove tindrà un germà major anomenat Diego Marcos i interpretat per Francesc Tormos. L'actor ha format part de l'elenc d'actors del musical més reeixit de Madrid "Hoy no me puedo levantar" (2007). Abans de la seua entrada en el musical havia participat com secundari en l'obra "La venganza de la Petra" (2006). En televisió ha realitzat diversos treballs per a multitud de sèries. Ha sigut secundari en 'Génesis, en la mente del asesino' (2006) i en 'Aquí no hay quien viva' (2004). Com a protagonista els espectadors el recordaran per la seua participació en 'Factor Huma' (Canal Nou) o 'Agitación + IVA' (2005).

Marina Salas se posarà en la pell de Cristina, la cosina de Patricia. L'actriu ha participat recentment en un dels capítols de la sèrie 'Cuenta atrás' (2007) de Cuatro. En TV3 el seu rostre és conegut per la seua interpretació de Laura Fuster en la sèrie de TV3 'Mar de fons'. El seu últim treball en cine ha sigut en la pel·lícula "Sin tí" (2006).

Carlos Kaniowsky serà Gerardo, el tio de Patricia. L'actor, conegut també per la seua faceta de doblador, ha intervingut en pel·lícules com "La carta esférica" (2007), "Ladrones" (2007), "Amor en defensa propia" (2006) o "La distancia" (2006). Recentment ha finalitzat dos nous rodatges, "Cenizas del cielo" i "Casual Day". En televisió l'hem pogut veure en col·laboracions episòdiques en 'Los simuladores' (2006), 'El comisario' (1999, 2002, 2006), 'Al filo de la Ley' (2005) o 'Cuéntame cómo pasó' (2001-2002), entre altres.

Santi Marín interpretarà a Rubén, nóvio de la desapareguda Patricia. Els seus últims treballs per a televisió han sigut en 'Ellas y el sexo débil', 'El comisario', 'Aquí no hay quien viva' o 'Al filo de la Ley'. En teatre les seues últimes obres han sigut "El trío en mí bemol" i "La pecera".

'Desaparecida' comptarà amb la participació de Miguel Ángel Solá en el paper de Sierra, tinent de la Guàrdia Civil. Ell serà l'encarregat de portar avant la investigació de la desapareguda Patricia, pel que la seua presència serà constant al llarg de tota la sèrie. El conegut interprete argentí ha protagonitzat últimament les pel·lícules "La vida en rojo" (2007), 'Háblame bajito" (2006) i "Yo" (2006). En televisió vam poder veure'l en la sèrie 'Lobos' per a Antena 3. Junt amb Solá estarà Esther Ortega que interpretarà a la sergent Laura de la Guàrdia Civil.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele