martes, 25 de septiembre de 2007

BUENAFUENTE TE FARINGITIS

laSexta no va emetre ni ahir ni el dilluns el xou de 'Buenafuente' i no se sap si ho podrà fer hui. En el seu lloc, oferix la sèrie 'Crims imperfectes' i un resum de la Lliga. Eduard Punset era l'invitat previst per a hui.

laSexta no sap si emetrà hui el programa Buenafuente perquè el seu conductor i director, Andreu Buenafuente, es troba afligit d'una faringitis, segons informa la cadena en una nota.

Per este mateix motiu, Buenafuente tampoc va poder realitzar el programa ahir ni el de dilluns passat. En el seu lloc la cadena va emetre el dilluns l'edició de "Buenafuente" de dijous passat.

Ahir dimarts a la nit, per a substituir 'Buenafuente', es va emetre un ampli resum de 30 minuts de duració de l'encontre del Lliga que van disputar el Sevilla i l'Espanyol, a les 0.00 hores, i a continuació, a les 0.40 hores, es van emetre quatre episodis de la sèrie 'Crims imperfectes'.

Eduard Punset era l'invitat de hui

'Buenafuente' rebria ahir l'advocat, economista, escriptor i presentador de 'Xarxes', Eduard Punset. Per a hui està prevista una entrevista una a l'actor i director de teatre Pepe Rubianes, si el showman aconseguix millorar el seu estat de salut.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele