jueves, 20 de septiembre de 2007

EL DIUMENGE NOUS CAPITOLS DE "MEDIUM" A CUATRO

Les nits dels diumenges tornen a omplir-se de misteri amb l'ajuda d'una jove vident. El pròxim 23 de setembre, Cuatro estrenarà la tercera temporada de 'Médium', la inquietant sèrie protagonitzada per Patricia Arquette. Médium precedirà a 'Cuarto Milenio', programa dirigit i presentat per Iker Jiménez, i completarà una nit dedicada enterament al que desconeix.

La Médium Alison Dubois s'incorpora amb força a la programació de Cuatro. Acabada de nominar Millor Actriu Dramàtica en l'última edició dels Emmy, Patricia Arquette es maneja amb mestria un paper que li ha fet famosa al mig món. En la seua tercera temporada, Mèdium estarà carregada de sorpreses, entre elles la intervenció del marit de Arquette, Thomas Jane, i de David Arquette, germà de l'actriu, qui debutarà com a director en una entrega. Altres dos germans més de la saga, Thomas i Richmond, acudiran com a estreles invitades en esta nova temporada.

Cuatro emetrà tots els diumenges un doble capítol de la sèrie, en la que continuen sent part fonamental els somnis i les inquietants visions de Allison Dubois. La nova temporada arranca amb quatre somnis (1a i 2a part), una curiosa mescla d'animació i imatge real inèdita en les sèries de misteri. Distintes animacions recreen els somnis de la filla mitjana de Alisson i seran claus per a la resolució del cas d'un assassí en sèrie en què sa mare i la policia estan treballant. A més, en esta primera doble entrega, la mèdium de Cuatro veurà a l'esperit del seu nóvio de l'institut, a qui dóna vida Thomas Jane.

La tercera temporada de 'Médium' desenrotllarà, a més, diferents trames. Ariel (la filla major) passarà per una etapa adolescent complicada i començarà a tindre problemes en el col·legi; Allison haurà d'enfrontar-se a temibles assassins en sèrie; Devalos tindrà problemes de salut; i Joe, per la seua banda, seguirà tan pacient com sempre, però en el seu treball hi haurà canvis i alguna mentida li portarà en problemes. També en esta temporada la vida familiar d'Allison estarà més unida a la professional, ja que les seues filles comencen a desenrotllar la seua capacitat extrasensorial i compartiran visions que ajudaran a resoldre els casos. I, per primera vegada, la mèdium protagonista tindrà un somni en què veurà el futur.

Una temporada infestada d'estreles invitades

Importants estreles invitades participen en esta nova temporada de Médium. Neve Campbell (Scream) interpretarà a Debra, una nova amiga de Allison; Peri Gilpin (Frasier) donarà vida a la mare de Allison Dubois; Ryan Hurst, interpretarà al germà de Allison; Bruce Gray serà el pare de Joe; i Howie Mandel, un conegut humorista nord-americà, farà un cameo.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele