jueves, 20 de septiembre de 2007

MES DESAFIAMENTS "AL FILO DE LO IMPOSIBLE" EN LA 2

La nova tanda de 26 capítols de "Al filo de lo imposible" arranca el diumenge 23 a les 22:25 en La 2 amb "La montaña de Shiva", un retrat sobre les cimes sagrades del Himalaya.

El director de 'Al filo de lo imposible', Sebastián Álvaro, i el director de Programes Culturals, Samuel Martín Mateos, han presentat la nova temporada de 'Al filo de lo imposible' als mitjans de comunicació este dijous en Torrespaña.

Samuel Martín ha destacat el pes del programa en TVE, i l'ha definit com "una de les sèries emblemàtiques de Televisió Espanyola, que una vegada més oferix als telespectadors l'oportunitat de recórrer el planeta en mil i una aventures". El director de Programes Culturals ha subratllat a més que "TVE recolza esta sèrie i afronta amb il·lusió esta nova etapa".

Sebastián Álvaro, per la seua banda, ha afirmat en la roda de premsa que "Al filo de lo imposible" aspira a convertir-se en un clàssic, que no és sinònim d'antic sinó el que demostra un valor permanent amb el pas del temps".

El director del programa ha apuntat també que esta sèrie complix amb "l'objectiu que ha de marcar-se una televisió pública" i ha assegurat que "Al filo ha canviat el panorama esportiu del nostre país: 2 de les catorze persones que han conquistat tots els "ochomiles" són espanyoles".

En este sentit, Sebastián Álvaro ha destacat l'esforç que està fent Edurne Pasabán per a convertir-se en la primera dona del món a conquistar les cimes més altes del planeta, "amb el suport, l'esperit d'equip i els valors que promocionen TVE i Al filo, i que vaig vore, per exemple, en la Selecció Espanyola de Basquetbol".

La nova temporada, que comença este diumenge en La 2, es compon de 26 nous documentals dedicats a l'alta muntanya, el piragüisme, l'espeleologia, el vol lliure, el busseig... Són treballs diferents amb un denominador comú: la passió per l'aventura i la profunda convicció que, com ha dit Sebastián Álvaro, "res és impossible, perquè l'impossible, com la utopia, retrocedix quan s'intenta".

Una de les sèries emblemàtiques de TVE

Després de 25 anys i 186 expedicions en Televisió Espanyola, 'Al filo de lo imposible' rendix homenatge a l'aventura i a la bellesa dels paisatges salvatges de la Terra a través d'històries instructives i entretingudes. Històries que procuren elevar el coneixement dels espectadors alhora que inciten a la passió, a la busca i a la defensa de la naturalesa.

Les cimes dominades per neus i silencis del Himalaya, les aigües braves del Nilo, els tres últims "ochomiles" de Edurne Pasabán, la ruta de la seda, el Pirineu, l'Amazones... Els 26 nous documentals de 'Al filo' són el resultat d'arriscades expedicions del programa per tot el món; per les últimes regions inhòspites del planeta. Són, a més, una carta mesclada de realitat i ensomni, de paisatges i aventures, tal com és el món.

Televisió Espanyola brinda una oportunitat única als telespectadors per a assistir al miracle de la naturalesa a través d'un treball audiovisual excepcional, fruit de l'experiència acumulada durant anys per l'equip de professionals de 'Al filo de lo imposible'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele