martes, 18 de septiembre de 2007

"KYLE XY" OMPLI DE MISTERI LES NITS DELS DIMECRES EN CUATRO

No sap parlar. No té passat. Ni melic. Ell es Kyle XY (Matt Dallas), una estranya criatura que arriba d'un altre món a la nova sèrie de Cuatro per a omplir de misteri el prime estafe dels dimecres i en sessió doble. Este misteriós i enigmàtic jove mira amb els ulls d'un xiquet de bolquers i a penes comprén el que el rodeja. Amb el temps i gràcies a Nicole Trager (Marguerite MacIntyre, Muerte en las ondas), una experimentada assistent social que li acollirà en sa casa, Kyle aconseguirà adaptar-se a la seua nova vida. Kyle XY conta la història d'un doble descobriment: el del protagonista cap al món, i també el de Nicole que, a mesura que avança la sèrie, va acostant-se a la verdadera naturalesa d'este xic únic.

Un dels majors èxits de la cadena americana ABC Family

Kyle XY, creada per Eric Bress i J. Mackey Gruber –Directors del film El efecto mariposa–, ha suposat un autèntic fenomen per a la cadena americana ABC Family. Els seus elevades dades d'audiència per a una cadena de cable (la primera temporada ha obtingut una mitjana de 4,6 milions d'espectadors) i la seua gran acceptació no sols als Estats Units sinó també en gran part del món s'han traduït en una segona temporada que ja està en emissió.

Quant a premis es referix, la sèrie ha sigut nominada com a Millor Drama per a televisió en els Teen Choice Awards per segon any consecutiu. Així mateix, l'Acadèmia de Ciència-ficció, Fantasia i Terror d'USA ha nominat a esta producció com a Millor Sèrie de Televisió per Cable 2007 i al seu protagonista, Matt Dallas, com a Millor Actor.



Un món per descobrir

Tot comença als afores de Seattle. Enmig d'un bosc apareix un xic que aparentment no posseïx cap record del seu passat. Al no saber on portar-lo, la policia –Que el troba nu i amb una substància viscosa per tot el seu cos– l'envia a una residència juvenil, on li posen el nom de Kyle. Allí descobrixen que no ingerix menjar, no es relaciona amb la gent, no manifesta cap sentiment i, el més curiós de tot, no posseïx ............

Davant de l'estranyesa del cas, l'administrador del centre crida a la psicòloga Nicole Trager, qui decidix .............

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele