viernes, 28 de septiembre de 2007

"IDENTITY" DE NOU A LES 10 DE LA NIT

A partir de hui, L'1 intercanvia la seua oferta dels divendres a la nit amb l'avanç a les 22:00 hores del concurs “Identity” i el retard al late night del nou xou teatral amb famosos, “Por fin has llegado” (23:00 hores).

La cadena pública intenta així revitalitzar una franja que, en les dos últimes setmanes, no ha aconseguit plantar cara a “El Comisario” en Telecinco i a “¿Dónde estás corazón?” en Antena 3.

Així, el concurs que presenta Antonio Garrido torna a l'horari estel·lar després del seu èxit del passat estiu en la nit dels dilluns (màxim del 19.6%). Per la seua banda, el programa que presenta Josema Yuste (11.5%) intentarà alçar la seua discreta quota collida en les seues dos primeres emissions.

Els famosos improvisen en “Por fin has llegado”

Cada setmana, cinc invitats famosos reaccionen davant de les càmeres en diferents situacions còmiques, absurdes, desconcertants i sempre sorprenents. En plató, els concursants entren per una porta i es trobaran enmig d'una escena teatral que, igual que el públic, prèviament desconeixen.

Només saben la primera frase: “Por fin has llegado” Però no estaran sols, ja que compten amb l'ajuda de sis col·laboradors que els ajuden a posar-se en situació i hauran de seguir-los en la improvisació enmig d'escenes que van des d'una reunió de superherois fins a un consell d'ancians.

Una vegada concloses les interpretacions individuals, els invitats s'enfrontaran a una escena coral en què tots participen. David Fernandez, el jutge del programa, es troba entre el públic per a observar les actuacions i, quan considera oportú, polsa un botó per a parar el scketch.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele