jueves, 5 de abril de 2007

ACTORS - VICTOR ELIAS


El fill mitjà d'Antonio Resines en “Els Serrano és el més gamberro de la sèrie. En la Vida real, Víctor Elías Villagrasa, va nàixer el 3 de març de 1991 a Madrid. És fill únic, o siga, que poc té a veure amb el seu personatge de Guille.

Ha fet teatre des de xicotet, de fet, tenia quatre anys quan va debutar en escena, i ha treballat en obres com “Marianna Pineda”, “El cerco de Numància” i “La vida breu”. Açò va ser així perquè sa mare és Amèlia de la Vall, actriu.

En televisió, ha participat en sèries com “Antivici”, “Javier ja no Viu sol”, “Hermanas” i “Elles són així”. En cine, ha format part del repartiment de “L'espinada del diable” i “El florit pèndul”, a més del curt “El nostre xicotet secret”.

De la sèrie “Los Serrano” va nàixer en 2005 el grup Santa Justa Klan, que acaba de traure el seu segon disc “D.P.M.”, amb cançons com “Amb Angelina Jolie se'm va l'olla”, “Que et pires” o “Primer el primer”.

Li encanta la música i toca el piano i la bateria. Li encanta el rap i l'Hip Hop. El seu grup favorit és “Mag d'Oz”

Odia les verdures i el peix, i el seu plat favorit és la truita de creïlles. Els seus companys de grup asseguren que és el que més s'assembla al seu personatge, especialment en el gamberro.

Encara que vol seguir la seua carrera com a actor, té la intenció d'estudiar Medicina o Infermeria.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele