viernes, 20 de abril de 2007

CUATRO ESTRENA "DESNUDAS"


El dissenyador madrileny Juanjo Oliva presenta este nou programa que ajuda a dones a canviar d'imatge sense recórrer a dietes ni cirurgia. Produït per Plural Entertainment, este format és una adaptació del reeixit programa 'How to look good naked', emés per la cadena britànica Channel 4.

Millorar la idea que tenim del nostre propi cos, ressaltar i traure profit de les nostres qualitats i acabar definitivament amb els complexos. Són només tres dels objectius que perseguix 'Nues', el nou programa que arriba a Quatre de la mà del dissenyador madrileny Juanjo Oliva. Este nou coach per a la nit dels divendres, que s'estrenarà el pròxim 20 d'abril, a les 23:05h, sosté una premissa inqüestionable: per a estar guapa només necessites una cosa, sentir que ho eres. I per a això, la cirurgia no és l'única solució.

Durant sis setmanes, sis dones que fa temps van deixar de preocupar-se pel seu aspecte a causa de complexos adquirits amb els anys, inicien un procés revelador junt amb Juanjo Oliva. La primera d'elles és Conchi, una alacantina separada i amb dos fills que ha viatjat fins a Madrid per a conéixer a l'equip de Desnudas. A partir d'eixe moment, el conductor del programa, el dissenyador de moda i estilista Juanjo Oliva, l'exposarà a situacions insòlites i impactants que van a ajudar a fer que recupere l'autoestima.

En només dos setmanes, i sempre acompanyada per Juanjo i un grup d'especialistes, Conchi se sorprendrà al constatar que els altres no la veuen com ella imagina. Aprendrà a utilitzar trucs per a comprar roba que li senta bé, a maquillar-se i a traure el màxim rendiment de la seua pell i del seu cabell. Conchi s'emocionarà al veure fins on la porta un bon criteri i poc esforç. L'equip li farà una foto en roba interior i, sense que ella ho sàpia, la penjara immensa en la Gran Via de Madrid. Gent que es deté a observar-la comenta la foto i valoren el seu físic molt més positivament del que mai Conchi ha fet amb si mateixa. En una altra seqüència reveladora, Juanjo demana a Conchi que, també en roba interior, es compare amb altres dones que tallen la mitjana espanyola. Al situar-se entre elles, Conchi tendix a creure que el seu maluc és més ampla del que realment és.

Juanjo Oliva ensenyarà a cada una de les participants a triar la roba adequada al seu cos. Totes elles adquiriran tal confiança en si mateixes que afrontaran situacions que fa a penes un mes mai hagueren somiat. Una de les concursants, literalment, reconeixia que mai es mostrava nua davant del seu nóvio. Però després del seu pas pel programa posarà, com totes les altres, sense roba davant d'un fotògraf de moda en una sessió en què s'ha sentit guapa, sexy i amb glamour.

Així és 'Nues', el nou programa de Quatre basat en el conegut, original i reeixit 'How to look good naked' de la cadena britànica Channel 4 i que proposa un procés de confiança a través de la moda i del look personal que transformarà, per dins i per fora, a les protagonistes del programa. I tot això, sense necessitat cirurgia.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele