jueves, 26 de abril de 2007

SILVIA JATO...DE MONOLOGUISTA A LA SEXTA


A partir de dimecres que ve, Silvia Jato s'incorpora a la tercera edició de “El Club de Flo”, el concurs de monòlegs amb famosos que conduïx Florentino Fernández en la Sexta.

La presentadora gallega substituïx la veneçolana Ivonne Reis, eliminada en el programa de la nit del dimecres 25.

En el seu debut, Silvia Jato posarà a prova les seues habilitats com a actriu amb un monòleg sobre la seua addicció a les sèries, que ha preparat davall la supervisió de Luisa Martín.

A l'expectativa d'altres projectes

Després del seu últim treball per a Telecinco amb la Gala de Miss Espanya (el passat 25 de març), la que fóra rostre fix de “Pasapalabra” en Antena 3 està a l'expectativa de que fructifiquen els projectes televisius que pretén escometre amb la seua nova productora.

Darrere d'una curta trajectòria en Telecinco que ha durat poc més d’un any -on va substituir Jesús Vázquez en “Allá tú!” durant l'estiu i va presentar dos edicions del certamen de bellesa-, Silvia Jato assistirà a la recuperació en els pròxims mesos del concurs de les rosques per part de Telecinco.

Això sí, serà amb un rostre diferent al front del mateix, un lloc per al que la cadena privada baralla el nom de la presentadora de “A tu lado”, Emma García, com ja vam avançar fa uns dies.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele