miércoles, 4 de abril de 2007

"SUPERNANNY" BUSCA NOUS CASOS



Cuatre ha iniciat el procés de selecció de les famílies que intervindran en la tercera temporada del programa “Supernanny”, segons informa la cadena en una nota. L'espai d'autoajuda, versió del format original britànic, pretén aconsellar pares sobre l'educació dels seus fills.

Després de la bona acollida dels seus dos anteriors edicions, "Supernanny" tornarà a Quatre amb esta nova temporada. Per a això, la cadena de Sogecable ha convocat nous càstings de selecció de famílies amb xiquets d'entre 2 i 10 anys que requerisquen l'ajuda de Rosada Ramos-Paúl, la Supernanny espanyola.

Bona acollida dels programes d'autoajuda

Quatre ha trobat en el prime estafe dels divendres la franja adequada per a emetre este tipus de programes d'autoajuda, com "Supernanny", "S.O.S'Adolescents" - la versió del programa per a jóvens en edat de pubertat-, o "Sóc el que com", on s'aconsellava sobre els hàbits en el menjar de diferents famílies anònimes.

En esta mateixa línia, la cadena de Sogecable estrenarà pròximament "Desnudas", la versió del programa britànic "How to look good naked", que millorarà la imatge de les persones sense cirurgia.

La primera temporada de "Supernanny", programa produït per Magnòlia TV, va registrar una quota mitjana de 9.5% i 1.294.000 espectadors, mentres que les reposicions que s'emeten actualment en la nit dels divendres obté una mitjana de 8.7% i 658.000 espectadors.

L'actual emissió de "S.O.S. Adolescents", que precedix a les reposicions de "Supernanny", té una mitjana de 9.9% i 1.378.000 espectadors. També per damunt de la mitjana de la cadena es va situar l'espai "Sóc el que com", que va marcar una quota del 8.4% i 1.318.000 espectadors.

Màxim respecte a les famílies participants

Igual que en edicions anteriors, "Supernanny" –que busca problemes de conducta normals i habituals en qualsevol família– posa un especial interés en el respecte escrupolós dels drets dels menors.

A més, les gravacions dels programes s'adapten a la rutina de les famílies i no interferixen en les activitats quotidianes dels xiquets, ni en els seus horaris habituals.

Per a més informació, les famílies poden acudir a la pàgina web de la cadena (www.cuatro.com/participa) o poden telefonar al 806 51 71 11.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele