lunes, 9 de abril de 2007

EL 22 D'ABRIL APLEGA "MUJERES DESESPERADAS"


La tercera temporada de "Mujeres Desesperadas" s'emetrà els dimecres, a partir del 25 d'abril, en el horari de màxima audiència de La 2, segons ha anunciat el director de TVE, Javier Pons

L'estrena anirà precedit d'un especial, "La nit desesperada", que s'oferirà una setmana abans, el dimecres 18, on es mostrarà com es grava la sèrie i s'avançaran algunes primícies.

L'actriu nord-americana Eva Longoria, que interpreta a Gabrielle Solís en la serie, ha visitat Barcelona i ha contat alguns secrets dels nous capítols a la presentadora de TVE Anne Igartiburu.

El director de TVE ha assegurat que els nous capítols de "Mujeres Desesperadas" tenen l'horari de màxima audiència assegurat, perquè “una sèrie que ha rebut diversos premis Emmy i un globus d'or, ha d'ocupar el lloc que li correspon.”

“En la tercera temporada hi ha més drama i més acció”

Eva Longoria ha contat a Anne Igartiburu que en esta tercera temporada hi haurà més drama i més acció, encara que no ha volgut desvelar més detalls sobre esta nova entrega.


Longoria, nascuda a Texas en 1975, ha animat als espectadors espanyols a no perdre's l'emissió dels nous capítols, i ha justificat l'èxit de la sèrie en el seu acostament a temes universals que afecten totes les dones, com poden ser el matrimoni, els fills o la infidelitat... L'actriu també ha dit que la relació entre totes les protagonistes de "Mujeres Desesperadas" és molt bona.

En la seua primera visita a Barcelona, la famosa actriu nord-americana d'origen hispà va confessar a Anne Igartiburu que li agradaria treballar amb Pedro Almodóvar, perquè li agraden molt les seues pel·lícules. Ha afegit que ama Espanya i que ella manté una relació molt especial amb el nostre país, perquè els seus pares són mexicans.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele