miércoles, 25 de abril de 2007

NOVETATS IMPORTANTS A LA WEB


Amb la idea d'incorporar a esta, la teua web sobre televisió en la nostra llengua, les ultimes novetats , et comente amiga o amic internauta algunes que he afegit a la mateixa (alguna d'elles a petició dels propis visitants de la web):

1 - He incluit links directes a les ultimes noticies sobre el mon de la televisió a nivell mundial, noticies que apleguen directament del servei de noticies de Google.

2 - He incluit links als últims videos publicats en "Youtube" sobre televisió. Al fer "clik" sobre la imatge xicoteta del video este començarà a carregarse i a reproduir-se a la part alta de la pàgina, just damunt de la primera noticia que hi haja publicada. Al finalitzar pots tancar-lo fent "click" sobre "he acabado de verlo" que apareix damunt del visualitzador del video.

3- He obert un nou espai en el marge dret de la web anomenat "Blogs amics" on aniré afegint "blogs agermanats" amb el nostre formant el que es coneix con "un cercle de blogs" amb una temàtica similar. La primera petició que ens aplegava era la del blog de l'amiga "La mosca de la tele" que es la primera en entrar en esta llista tan especial que espere que prompte siga molt llarga. Si coneixes algun pots fer-me arribar la seua adreça web a través de l'e-mail.

4- Comentar també que he inclòs una xicoteta enquesta dalt a la dreta perquè, si no disposes de molt de temps, pugues valorar esta web i, com no, el programa de ràdio.

5- I ja amb menor importància, he incorporat en la part baixa un indicador de "visitants connectats al mateix temps" i un comptador general de visites.

Per últim vullc donar les gràcies a tots els que dia a dia escolten el programa, be a traves de les ones de Ràdio Cocentaina (107.9 Fm) o be a traves d'internet (www.cocentaina.es/radio), i a aquells que visiten diariament la web i, com no, ens animen a continuar.

Esta feina i esforç per millorar es per a tots ells.

Si així el desitgeu espere els vostres comentaris sobre el programa i la web en:

comentaris@tempsdetele.com

Salutacions.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele