lunes, 2 de abril de 2007

TORNA "MUJERES DESESPERADAS"...PERÒ A LA 2


Torna 'Mujeres desesperadas' a Televisió Espanyola.



TVE estrenarà este mes d'abril la tercera temporada de la reeixida sèrie d'ABC, encara que amb novetats, després d'emetre les seues dos primeres entregues per La Primera, la cadena pública ha decidit ara oferir la tercera tanda de capítols per La 2.

Per a Javier Pons, el nou director de TVE, esta decisió "És una aposta clara per la definició de La 2: que siga recognoscible, competitiva i eficaç". En declaracions al diari El País, Pons ha explicat que "Aspirem a situar a La 2 entre el 5% i el 6% d'audiència".

L'estrena de 'Mujeres desesperadas' és, per tant, un dels primers canvis de la promesa reforma de la segona cadena, que veurem a partir d'este mes d'abril.

Irregulars resultats per a la seua segona temporada
La segona temporada de 'Mujeres desesperadas', que TVE1 va emetre de març a juliol del 2006, es va saldar amb una mitjana del 12,3% de share. 'Mujeres desesperades' va ser víctima de nombrosos canvis en la graella amb dades que van del 20,6% de share en la seua estrena el 23 de març (va compartir vetlada amb 'Con dos tacones') a un mínim del 5,3% el 27 de juny enfront del Mundial.

TVE va oferir 'Mujeres desesperadas' primer els dijous a les 22 hores a raó d'un capítol setmanal, després els dijous a les 23 hores, després els dimarts a les 22 hores, més tard va retardar la sèrie a les 23:30 hores per a acabar-la emetent els dimarts amb dobles capítols des de les 22 hores.

Sony Entertainment Televisió oferix les primeres temporades en la TDT

Dir també que des del passat mes de març, els seguidors de 'Mujeres desesperadas' tenen una altra oportunitat per a la veure la sèrie, ja que el canal digital gratuït Sony Entertainment Televisió emet la sèrie des del principi, aprofitant a més els avantatges de la tdt: qualitat digital panoràmica, àudio en espanyol o en anglés i subtítols opcionals.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele