miércoles, 25 de abril de 2007

L'1 DE MAIG APLEGA A ESPANYA EL CANAL "TNT"


Dimarts que ve 1 de maig comencen a Espanya les emissions regulars de TNT, el canal d'entreteniment de Turner, que oferirà en exclusiva la plataforma de pagament Digital + a través del dial 45.

Espanya es convertix així en el primer país europeu a llançar este canal, un dels més vistos als Estats Units en el mercat del cable i a Llatinoamèrica (Argentina, Mèxic, Xile i Brasil, entre altres països). TNT és propietat de Turner Broadcasting System, una companyia del grup Warner. Turner oferix també a Espanya altres canals com Cartoon Network, Bumerang, TCM, TCM Clàssic i CNN International.

“TNT és al concepte d'entreteniment als Estats Units el que la CNN a la informació, ja que els dos compartixen fundador i són líders en els seus respectius sectors”, ha destacat en la presentació als mitjans el director de Programació de Digital +, Pablo Romero, que ha explicat també que el nou canal es beneficiarà de les sinergies amb altres empreses del grup com Warner i HBO.

Romero ha destacat el “enorme esforç” realitzat per Digital + per a adquirir en exclusiva els drets de TNT” com a part d'una estratègia destinada a enfortir la plataforma de cara a la “guerra per l'audiència” en la que cada vegada juga un paper més actiu la televisió de pagament, com demostren els índexs d'audiències (el conjunt d'altres supera actualment el 12% de quota de pantalla). “El fet que Turner haja triat Espanya per al llançament europeu del canal” demostra la vitalitat del sector de pagament al nostre país”, comenta Pablo Romero.

TNT es va presentar ahir als mitjans com un canal “urbà i modern”, dirigit a un públic amb edat compresa entre els 25 i 45 anys i “esperit jove i innovador”. L'oferta de TNT es compon fonamentalment de sèries i pel·lícules americanes, però també d'altres continguts variats com docu-realities, concerts i espais de producció pròpia.

Segons va explicar el director de TNT Espanya, Domingo Corral, el canal ha dissenyat una graella especialment dirigida al públic de 18 a 44 anys. S'oferiran almenys dos pel·lícules comercials diàries, una a les 16.00 hores i una altra a les 22.30 hores, esta última precedida per una sèrie americana a les 21.30 hores com a entrada especial a l'horari de màxima audiència.

Sèries com “The Office” i “Friday Night Lights”

Entre les sèries que oferirà TNT destaquen títols com la irònica “The Office” (dimarts) en la seua versió nord-americana (laSexta posseïx els drets en obert de l'original britànica); “Friday Night Lights” (dimecres), una producció juvenil “meravellosament diferent”, segons els crítics de televisió de la revista “Entertainment Weekly”, que la situava com la segona millor sèrie del 2006, centrada en les vides d'un grup de jóvens estudiants; i “Rescue Me” (dijous), protagonitzada per Denis Leary, en una de les millors interpretacions de la seua carrera, que conta la vida diària de l'Esquadró 62 de la Unitat de Bombers de Nova York.

Una altra de les sèries que emetrà TNT és la comèdia “Dos hombres y medio” (dilluns), protagonitzada per Charlie Sheen, que ha ocupat els primers llocs del rànquing d'audiències en horari de màxima audiència a Amèrica del Nord i que actualment també emet al nostre país La 2.

TNT també oferirà “Lo que me gusta de ti”, protagonitzada per Jennie Garth (a la que els espectadors recordaran com Kelly Taylor en “Sensación de vivir”), i per Amanda Bynes, una de les estreles juvenils del moment (als seus 21 anys, l'hem pogut veure en pel·lícules com “Un somni per a ella” o “Ella és el xic”). Bynes va ser la protagonista del seu propi programa televisiu abans d'incorporar-se a “Lo que me gusta de ti”.

El nou canal de Digital + també recuperarà altres sèries recordades com “Doctor a Alaska”, “Sique soñando”, “Dawson crece” i “Dame un respiro”. Esta última narra l'ambient de treball dels empleats d'una revista de moda crida Blush, la redacció del qual està ubicada en la ciutat dels rascacels: Nova York.

Quant al cine, TNT oferirà pel·lícules com “Primer caballero”, “Notting Hill”, “El gran Lebowski” i “Sleepers”, entre altres.

"Adult Swim", animació per a adults

En la graella del nou canal destaca “Adult Swim”, espai d'animació per a adults que ja compta amb un bon nombre de seguidors als Estats Units (públic entre 18 i 35 anys), superant en audiència a les grans estreles dels xous nocturns, incloent a Jay Leno, Conan O'Brian i David Letterman.

"Projecto 48", el reality dels cineastes

En l'apartat de realities, TNT emetrà “Projecto 48”, un programa produït per Quatre Caps, responsable de “Caiga quien Caiga” que invita els jóvens cineastes a crear i rodar el seu propi curtmetratge, per a la qual cosa només disposen d'un termini de 48 hores.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele