domingo, 29 de abril de 2007

EN TVE 1 GALA ESPECIAL "MIRA QUIEN BAILA A EUROVISION"


Este dilluns aplegarà a Tve 1 una edició especial de '¡Mira quién baila!' en la que no faltaran els famosos però a la que en esta ocasió es sumaran parelles de ballarins professionals. Els espectadors triaran a la millor perquè ens represente en el certamen europeu Eurovision Dance Contest.

A la roda de premsa de presentació de "¡Mira quién baila a Eurovisión!" han assistit el director de Continguts de TVE, Pablo Carrasco; tres dels quatre famosos concursants del primer programa -Emma Ozores, María Reyes y Óscar Ladoire- y els membres del jurat Javier Castillo 'Poty' y Mariano Mariano.

Tots ells han presentat una nova edició del concurs de ball de La Primera que porta "més novetats que mai", com hi ha assenyalat Pablo Carrasco: "Cada dilluns hi haurà dos competicions en paral·lel: una, protagonitzada per famosos per la que passaran pràcticament tots els concursants d'anteriors edicions de "¡Mira quién baila!" i, d'una altra, els millors ballarins d'este país, que competiran per a representar-nos el Festival de Eurovisión del Baile".

El Eurovision Dance Contest, denominació original d'este certamen, se celebrarà a Londres l'1 de setembre i a ell acudiran les millors parelles de cada país. Una iniciativa que, segons apunta el director de Continguts de TVE, ha sorgit de l'èxit de programes com "¡Mira quién baila!" a Espanya i en altres països europeus.

"Confiem en el format, ens ha funcionat molt bé i confiem que seguisca així", ha dit Carrasco sobre "Mira quién baila!", que el pròxim mes de juny complirà dos anys en antena.

Una edició molt especial

La presentadora del programa, Anne Igartiburu, ha mostrat el seu entusiasme amb esta edició especial del concurs ja que es tracta d'una "fórmula diferent": "Es combina la fórmula de Eurovisión, amb el ball, i amb gent que ja ha passat per MQB. A més, continuarem ajudant a ONG'S i esperem que el públic ens continue recolzant".

El dilluns 30 començarà esta aposta en què els ballarins professionals ballaran per parelles tots contra tots i en la que podrem veure els millors ballarins d'Espanya, la majoria procedents de València i Catalunya, -comunitats que compten amb més tradició en este terreny-, segons han assenyalat Anne y Javier Castillo 'Poty' que han coincidit a l'afirmar que el concurs de La Primera ha ajudat a "augmentar l'afició pel ball al nostre país".

"En altres país, el ball de saló és molt important, però a Espanya hi ha poca tradició. "¡Mira quién baila!" ha enriquit el món del ball i, que hi haja un certamen europeu, és una gran notícia per als ballarins professionals", ha comentat el coreògraf 'Poty'.

Ballar per una bona causa

La solidaritat continua sent una part fonamental de MQB, també en esta edició especial, tal com ha afirmat Marià, membre del jurat: "TVE té un programa en què la solidaritat és molt important per als col·lectius. Jo pertanc a un d'ells que té problemes d'accessibilitat. Per això, és important la labor de les ONG'S, que és a les que ajuda este espai i la labor dels famosos, que s'exposen a la mirada de molta gent".

Quant a la seua labor com jurat, Marià Marià hi ha assenyalat que no li espantarà tindre enfront d'ell a professionals del ball: "Que es vagen preparant. Tots tenim carències... S'exposen a les crítiques i, si no, que ballen en sa casa", ha comentat divertit.

Per la seua banda, tres dels quatre famosos que participaran en el primer programa -Emma Ozores, Óscar Ladoire i María Reis (només faltava Álex Casademunt)- han ressaltat també la labor solidària de MQB i han explicat com els ha resultat la tornada als assajos, després de mesos sense fer un pas: "He estat huit mesos en la butaca i m'ha costat molt tornar. Però m'ha tocat el ball que més m'agrada, un broadway, i estic encantada", ha afirmat Emma Ozores.

"Estic molt orgullós del que estic fent perquè ha passat any i mig des que vaig concursar, encara que sé que sóc el més desmanotat dels que han passat per allí", ha dit Óscar Ladoire, que ballarà un Fox, mentres que a María Reis li ha tocat una salsa: "Estic contenta de tornar a participar i, a més, vaig pensar que estaria més desentrenada", hi ha assenyalat.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele