lunes, 9 de abril de 2007

SERIES - BONANZA


Quan David Dortort va crear la sèrie Bonança mai va pensar que estava creant una sèrie de culte que va aconseguir mantindre la seua emissió durant 14 anys.

Bonança va nàixer de la idea de narrar la vida d'una família en el Vell Oest, una de les èpoques més dures i violentes de la història dels EUA. En ella la família Cartwright, formada per ben Cartwright i els seus 3 fills, Adam, Hoss i Little Joe, s'enfronta a diferents problemes.



Ben, el pare, és l'home fort de la saga, sempre disposat a donar un bon consell als seus fills i a donar mostres d'un modèlic comportament. Els seus fills tenen marcades i diferents personalitats: Adam, l'intel·lectual, al ser el major sempre intenta actuar de manera sensata; Hoss és el més fort, però posseïx un gran cor i, finalment, Little Joe, el més jove dels tres, que sempre actua mogut pel seu impetuós i romàntic cor.

El primer episodi es va emetre el 12 de setembre de 1959, aconseguint un èxit quasi immediat i mantenint-se en el número u de l'audiència durant quasi 10 anys dels 14 que es va emetre. El secret del seu èxit es va deure al fet que, a pesar de transcórrer en una època passada, sempre va saber tractar temes d'actualitat com el racisme, l'abús sobre les dones, l'alcoholisme, etc.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele