jueves, 12 de abril de 2007

APLEGA A CUATRO "BRAINIAC"


Cuatro ha fitxat el presentador basc Julian Iantzi per a la conducció de 'Brainiac', un nou espai d'entreteniment en què la ciència serà portada a l'extrem amb l'objectiu d'ensenyar que no té per que ser avorrida. 'Brainiac' s'estrena este dissabte 14 d'abril en prime estafe després de 'Tot el món odia a Chris'.

Si sempre vas odiar les classes de física però et va enganxar "Regreso al futuro", si aprecies la química dels objectes que ens rodegen, si disfrutes amb l'olor de gasolina, si passes hores investigant en el teu garatge, si t'agradaria ser astronauta en compte de futbolista, si ames els microones i la reacció nuclear en cadena... possiblement t'agradarà 'Brainiac', així promociona Cuatro el seu nou espai, que la cadena estrena este dissabte 14 d'abril a les 22:20 hores després de 'Todo el mundo odia a Chris'.

Els creadors del programa tractaran d'esborrar el concepte que la ciència és incomprensible i avorrida, una cosa que de fet ja ve fent 'El hormiguero' en una de les seues seccions fixes.

La nova aposta de Cuatro enfocarà la ciència des d'una perspectiva diferent, dinàmica i amena amb explicacions clares basades en infografies, gràfics i experiments directes. 'Brainiac' intentarà desmitificar llegendes urbanes i respondre a preguntes com és perillós un mòbil en una gasolinera? O pot donar positiu un control d'alcoholèmia sense haver begut una gota d'alcohol?

El programa comptarà amb una cuidada posada en escena inspirada en grans èxits del cine de ciència-ficció com, per exemple, "La mosca" o "Matrix". L'ambientació, vestuari, sonorització o el grafisme del programa crearan un ambient idoni per a la realització dels diversos experiments.

Julian Iantzi serà Lord Brainiac

Julian serà el conductor principal del programa de Quatre. És un rostre molt conegut en l'autonòmica basca, on s'ha consagrat com a presentador de concursos de supervivència com 'La flecha amarilla' o 'Basetxea' entre altres. Actualment, presenta la tercera edició del reality 'El conquistador del fin del mundo' on díhuit participants competixen per aconseguir el Far del Fi del món, en el canal de Beagle, situat en la Terra de Foc.

El presentador basc de 39 anys afirma que no va dubtar ni un només moment quan va sorgir la possibilitat de presentar 'Brainiac'. I és que, a més de tractar-se d'un projecte nou, suposarà la primera incursió del presentador a nivell estatal. Encara que els espectadors bascos el veuen en l'actualitat al capdavant del reality d'aventures en la Patagònia, la veritat és que els seus compromisos amb ETB estan complits des de fa ja temps. El reality es va gravar en l'últim trimestre del passat any.

El nou espai comptarà amb quatre presentadors. Iantzi serà Lord Brainiac, el conductor principal del programa, definit pels productors com un home molt curiós i replet d'energia. És el verdader dandi que guiarà per la ciència amb amenitat i sentit de l'humor per a fer-la accessible a tots els públics.

L'equip de presentadors

Els altres tres personatges són Try Me (Neil Solé), Kill Brainiac (Laura More) i Doc (Javier Sánchez). Neil Solé, actor, DJ i motero, representa el costat més atrevit del programa que tot ho prova i experimenta. És el cobai, el ratolí de laboratori, l'especialista del programa.

Laura More, actriu i cantant de rock, és una dona culta, sofisticada, brillant i àgil. Li atrau l'acció, l'adrenalina i la velocitat combinades en un còctel explosiu. Representa el costat cool de la ciència.

Javier Sánchez, doctorat en totes les ciències per correspondència, expert en fultur, és el gran cervell, el professor Bacterio que explicarà el funcionament de tots els experiments.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele