lunes, 9 de abril de 2007

ESPANYA AL FESTIVAL DE TV DE MONTECARLO

Del 10 al 14 de juny "Cuéntame" i "Porca Misèria" competiran a Montecarlo.

Junt amb "24", "Anatomia de Ramat", "Perduts" i "Mi name Is Earl"El Festival de Televisió de Montecarlo, la 47 del qual edició se celebrarà del 10 al 14 de juny pròxim, va anunciar hui la llista de 15 sèries de televisió còmiques i 22 dramàtiques, entre elles dos espanyoles, que competiran enguany, informa Efe.

Les sèries espanyoles són 'Cuéntame com va passar' de TVE, que va dirigir Amadeo Ramón Fernández Alvarez, més conegut com 'Tito Fernández', difunt al setembre passat; i l'autonòmica 'Porca Misèria' de TV3, dirigida i protagonitzada per l'actor català Joel Joan, Premi Ondas al millor programa de televisió local (TV3), al novembre del 2006.

Estats Units i el Regne Unit, ambdós amb sis títols seleccionats, tres en cada categoria, seran els països més representats a Mònaco, segons la llista facilitada.

En el terreny de les sèries dramàtiques, França, Alemanya, Dinamarca i Portugal comptaran amb dos obres, mentres que Sudàfrica, Bèlgica, Xina, Nigèria, Rússia i Suècia competiran amb una.

Dins de les comèdies, encapçalades també pel Regne Unit i EUA, es presentaran dos sèries de Canadà i Rússia i una sola d'Alemanya, Bèlgica, Xina, Dinamarca i Suècia.

Les quatre 'Nimfes d'Or' destinades a guardonar el millor productor, millor productor europeu, millor actor i millor actriu s'entregaran el 14 de juny, jornada de clausura del certamen, van precisar els seus organitzadors.

"24", "Anatomia", "Perduts", 'Curb Your Enthusiasm' i 'Mi Name Is Earl'

A més de les espanyoles, les altres 20 sèries dramàtiques són 'The Lab' (Sudàfrica); 'GSG 9' i 'SOKO Leipzig' (Alemanya); 'Aspe' (Bèlgica); 'The Great Revival' (Xina); 'Anna Pihl' i 'Forestillinger' (Dinamarca); 'Cross Over PJ / Avocats & associés' i 'Mafiosa' (França).

Seguixen 'Edge Of Paradise' (Nigèria); 'Contos de Natal' i 'Nome de Codi: Sintra' (Portugal); 'Afterlife', 'Doctor Who' i 'Life On Mars' (Regne Unit); 'Vrachebnaya Taina' (Rússia); 'Poliser' (Suècia), i '24' -que a Espanya emet Antena 3-, 'Grey's Anatomy' -Quatre- i 'Lost' (USA) de TVE.

En la llista de comèdies estan 'Türkisch Für Anfanger' (Alemanya); 'Dónes Beste Aus Meinem Leben' (Bèlgica); 'Els Hauts te'ls Bas de Sophie Paquin' i 'Tout Sud Moi' (Canadà); 'Mother's Tear' (Xina); 'Nynne' (Dinamarca), i 'Fear, Estrés, And Anger', 'Peep Xou' i 'SubSuburban Shootout' (Regne Unit).

També apareixen 'Natsionalnoe Dostoyanie' i 'Soldaty' (Rússia); 'Maklarna' (Suècia'), 'Weeds"', 'Curb Your Enthusiasm' i 'Mi Name Is Earl' (USA), estes dos últimes de pròxima i actual emissió en laSexta.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele