domingo, 15 de abril de 2007

ELS GERMANS JACKCSON EN "POP DINASTY"


Tito, Jermaine i LaToya buscaran en un nou concurs musical a l'estil de 'American Idol' a una nova família de cantants.

La cadena nord-americana CBS hi ha encarregat huit entregues d'un nou concurs musical buscapromeses, al més pur estil 'American Idol'. Batejat com 'Pop Dinasty', este nou espai buscarà la pròxima gran família de cantants.

I com jurat, la cadena ha fitxat tres membres de la família de cantants més reconeguda de la història de Pop: els germans Jackson, integrants del grup Jackson Five. En concret, els triats han sigut Tito, Jermaine i LaToya Jackson.

A pesar de tot, un representant de CBS ha aclarit que, de moment, Janet Jackson i el seu germà, Michael, no estan involucrats en el format, encara que no es descarta una participació d'algun d'ells més avant.

Igual que 'American Idol', 'Pop Dinasty' comptarà amb actuacions musicals, encara que també ho farà amb vídeos on es mostre com els membres de la família interactuen com a grup.

LaToya Jackson, de 50 anys d'edat, provarà sort de nou en un format de TV, després de participar fa unes setmanes en 'Armed and Famous', un fracassat espai en què un grup de famosos s'entrenaven per a ser policies. Tito Jackson té en l'actualitat 53 anys i el seu germà Jermaine 52.

De moment no hi ha data d'estrena prevista per a 'Pop Dinasty', encara que és probable que no arribe fins després de l'estiu.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele