viernes, 20 de abril de 2007

DIUMENGE S'ESTRENA "LA QUE SE AVECINA"


Telecinco ja té data d'estrena per a 'La que s'acosta': serà diumenge que ve 22 d'abril a les 22:30 hores, després de l'últim capítol de la temporada de 'Aída'. La intenció de Telecinco és que, una vegada acabe 'Aída', la nit del diumenge quede formada per 'La que s'acosta' i 'Dutifri', el programa de viatges de Javier Sarda.

Les aventures, conflictes i problemes quotidians dels veïns d'un edifici en construcció serà la trama principal de 'La que s'acosta'. Una material que surt amb moltes possibilitats, que promet no deixar cap sector de la població sense representació.

Sempre mantenint la clau d'humor com a principal motor de la sèrie, La que s'acosta, ens ensenyara les absurdes situacions que poden sorgir en el fregament diari d'un veïnat en què conviuen: una parella de novençans, una família caòtica, una Bridget Jones a l'espanyola, el ‘pesat oficial' del barri, dos prejubilats, un antisocial, un mileurista, un galant de telenovel·la, dos ocupes jubilades i un matrimoni amb xiquets entre altres.

A més, La que s'acosta ens ensenyarà la realitat del sistema immobiliari del nostre país, ja que el nou edifici encara té algunes vivendes a la venda. Pel que, el repartiment comptarà amb dos dels treballadors de la immobiliària disposats a tot per vendre els pisos.

Els inquilins
Àtic A: Sergio i Joaquín
Dos germans, un triomfador i un perdedor, viuen junts en un dels dos àtics de la finca. Sergio Arias (Adriá Collado), egocèntric i immadur, és un home d'èxit gràcies al paper de galant que interpreta en la telenovel·la del moment, mentres que el seu germà Joaquín (Guillermo Ortega), un jove insegur, obsessiu i mileurista, treballa com a venedor de pisos de l'edifici a pesar d'haver estudiat una carrera universitària i un màster.

Àtic B: Javi i Lola
Javi Maroto (Antonio Pagudo) i Lola Trujillo (Macarena Gómez) són una parella de novençans que descobrixen les dificultats de l'emancipació i l'aventura de la convivència darrere d'abandonar la casa dels seus respectius pares. Organitzat i responsable, Javi assumix la presidència de la comunitat després de ser triat per sorteig en la primera junta. Lola, per la seua banda, és una dona caòtica i contradictòria que no porta bé l'haver-se mudat a la perifèria.

2ºA: Amador i Maite
En esta vivenda, residix el matrimoni format per Amador Rivas (Pablo Chiapella) i Maite Figueroa (Eva Isanta), pares de tres fills d'entre dos i cinc anys. Ell és un empleat de banca obsessionat que els seus fills triomfen en la vida, mentres que ella és una ama de casa moderna que compagina la seua faceta com a mare amb la seua professió d'organitzadora d'esdeveniments.

2ºB: Goya i Vicente
Els esposos Goya Gutiérrez (Beatriz Carvajal) i Vicente Maroto (Ricardo Arroyo), pares de Javi, són dos prejubilats que es muden a un apartament després de vendre el seu pis del centre. Afectada per la síndrome de “niu buit”, Goya troba a faltar al seu fill després que este es casara i se n'anara de casa i odia en silenci a la seua nora. A diferència de la seua dona, Vicente està feliç amb la seua situació de prejubilat.

2ºC: El morós
Personatge misteriós que residix en la finca i a qui ningú ha arribat a veure encara. És l'antisocial de l'edifici i quan es done a conéixer, respondrà al perfil d'un professional liberal de bona presència, sense propietats al seu nom i morós. Els seus singulars pràctiques quotidianes contrasten amb l'harmonia veïnal.

1ºA: Cris i Silvio
Després de ser abandonats per les seues parelles, Cris i Silvio viuen de lloguer en un pis propietat dels Recio (1ºC). La seua situació econòmica està marcada per la precarietat i ambdós es recolzen mútuament per a suportar les seues desgràcies sentimentals. Igual que Bridget Jones, Cristina Aguilera (Malena Alterio) és una dona neuròtica i escèptica a qui tot li ix malament. Treballa com comercial en una agència de viatges, mentres que el seu company de pis, Silvio Ramírez (Roberto Sant Martí), jove que s'autoproclama idealista i somiador, es guanya la vida posant copes en un bar d'ambient.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele