viernes, 20 de abril de 2007

TVE 1 PREPARA "EL NEGOCIADOR"


TVE s'apuntarà pròximament a la moda dels concursos, un gènere que triomfa des de fa diverses temporades en les televisions privades però que, no obstant això, la pública portava temps sense explotar.

La Primera estrenarà a finals de maig “El negociador”, un nou concurs diari que, com el seu propi nom indica, posarà a prova la capacitat negociadora dels participants. Es tracta de la versió espanyola d'un format d'origen polonés que s'ha venut també a les televisions italiana, grega i francesa. En esta última acaba de realitzar-se un pilot.

“El negociador” seguix la línia dels concursos basats en l'atzar i l'habilitat estratègica dels participants per a "regatejar", que en l'actualitat té el seu màxim exponent en el reeixit format internacional d'Endemol “Doneal or no doneal” (“Allà tu!” en Telecinco).

S'emetrà previsiblement en el matí

Encara es desconeix el presentador/a i la franja en què TVE programarà "El negociador", encara que tot apunta que el nou concurs ocuparà la banda horària de 13.00 a 14.00 hores, una de les més dèbils actualment de la cadena pública a causa de la competència frontal amb el èxit de "La ruleta de la sort" (Antena 3) i "El programa d'Ana Rosa" (Telecinco).

No hi ha regles per a "El negociador"

En el nou concurs diari de TVE, els jugadors tractaran d'endevinar les quantitats que s'amaguen en sobres amb diners. No es requerixen coneixements per a participar, encara que també hi ha una xicoteta part de preguntes de cultura general. No obstant això, la principal novetat que aporta "El negociador" que “no hi ha regles, de manera que el presentador pot improvisar en tot moment, interrompre el programa i oferir al concursant el que vullga o el que se li ocórrega en cada moment", comenten a Vertele.Com fonts que coneixen el format.

La producció va a càrrec de Bumerang (“Canvi radical”, “El diari de Patricia”, “En Antena”), companyia que també prepara per a TVE actualment “El Gong Xou”, concurs de talent setmanal presentat per Paz Padilla que veurà la llum abans de l'estiu.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele