lunes, 23 de abril de 2007

TVE MIMA ALS PILOTS DE MOTOGP


Els pilots del Campionat de MotoGP són els primers protagonistes, però darrere d'ells hi ha moltes persones que usen la moto com a ferramenta de treball o com una forma de disfrutar; persones que entenen la moto com una forma de vida i que guarden en la seua memòria innumerables “Històries sobre rodes”.

El Campionat del món de MotoGP que emet Televisió Espanyola és la referència del món de les motos, però darrere dels pilots de competició hi ha mecànics, metges, periodistes i fotògrafs que seguixen les carreres i milers de persones que intervenen en l'organització dels Grans Premis. També hi ha carters, repartidors i policies que treballen sobre una moto gran part del dia, i milions d'aficionats que seguixen les carreres amb passió i somien de conéixer als seus ídols.

Tots ells són els protagonistes de la nova sèrie documental de TVE “Històries sobre rodes”, que aborda la cara més humana del món de les motos amb una mirada posada en el passat, en els pioners de l'automoció espanyola o la dinastia dels Nieto, i una altra mirada en el present, en el Campionat del món de MotoGP o altres històries d'aficionats i professionals les vides del qual, d'alguna manera, giren entorn d'una moto.

El viatge de “Històries sobre rodes” començarà dijous que ve 26 en La Primera de TVE, i després, setmana a setmana, continuarem trobant històries de passió per les motos en els llocs on se celebre un Gran Premi del Mundial.

Primer capítol: dijous 26 d'abril, a les 23:30 en La Primera

“Històries sobre rodes” s'estrena amb un repàs a dos Grans Premis de MotoGP: Jerez i Istanbul. A més, el programa presenta els seus primers protagonistes: un pilot consagrat, Carles Txeca, que ha aconseguit 27 podiums al llarg de la seua carrera, i un debutant, un pilot tailandés de 18 anys, Ratthapark Wilairot “Film”, fill d'una llegenda del motociclisme tailandés, que ha deixat el seu poble de Tailàndia per a viure prop de Manresa, enrolat en l'equip “Stop‘n'go” que debuta enguany en el Mundial de motociclisme.
A Jerez, el protagonista serà en esta ocasió el repartidor de pizzes Sergio García, per a qui les motos són el seu món i la seua forma de vida; i a Istanbul Ana Gómez, propietària d'un restaurant espanyol de la ciutat i gran aficionada a les motos, que arrossega als seus amics moters turcs per a acudir al circuit a recolzar els pilots espanyols.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele