jueves, 12 de abril de 2007

LA SEXTA ES QUEDA AMB EL BASQUET FINS 2011


La Sexta compra els drets dels tres pròxims Eurobasket i del Mundial de Turquia

La cadena la Sexta s'ha fet amb els drets en exclusiva dels tres pròxims Campionats d'Europa de basquetbol, a disputar-se a Espanya en 2007, Polònia en 2009 i Lituània en 2011, i del Mundial de Turquia de 2010, segons informa un comunicat de l'emissora.

Dijous passat, els organitzadors de l'Eurobasket d'Espanya, que es disputarà del 3 al 16 de setembre d'enguany, van anunciar que la Sexta era la posseïdora dels drets de retransmissió d'este esdeveniment, després de l'acord a què havien arribat els responsables de la cadena televisiva amb la Federació Internacional de Basquetbol (FIBA) i amb Mediapro, posseïdora dels drets de televisió d'este esdeveniment.

La retransmissió de l'Eurobasket 2007 serà el tercer gran esdeveniment esportiu que s'encarregarà de cobrir laSexta, que ja va ser la cadena de televisió que va oferir en exclusiva els partits del Campionat del món de basquetbol de 2006 celebrat al Japó, així com del Mundial de futbol 2006 disputat a Alemanya.

Mediapro serà, així mateix, la responsable de la producció del senyal dels 54 partits d'este campionat, que s'oferirà a les televisions de tot el món.

A més, una vegada tancat l'acord, en els pròxims dies es concretarà la data de la visita que han de dur a terme els tècnics de Mediapro i la Sexta a totes les instal·lacions en què es disputarà el campionat per a examinar les seues possibilitats i elaborar un pla de producció.

D'esta manera, la cadena, que emetrà hui en directe la final de la Copa Uleb entre el Real Madrid i el Lietuvos Rytas lituà (19:30 hores), seguix amb la seua intenció de fer-se amb esdeveniments de primer nivell en què estiga la selecció espanyola de basquetbol.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele