martes, 24 de abril de 2007

CUATRO ESTRENA DIUMENGE "LA HABITACION PERDIDA"

La cadena Cuatro estrena este diumenge en prime time esta mini-serie de tres capítols estrenada a finals del passat any pel Canal Sci-Fi. Tot comença amb la troballa d'una misteriosa clau d'un motel...



Peter Krause –Protagonista de 'A dos metres baix terra'– i Julianna Margulies –Coneguda per les seues aparicions en sèries com 'Els Soprano', 'Scrubs', 'Urgències' o 'Llei i orde'– són protagonistes destacats de 'L'habitació perduda' ('The Lost Room'), la minisere sèrie que Quatre estrenarà diumenge que ve 29 d'abril.

'L'habitació perduda' és una producció del canal nord-americà Sci-Fi estrenada l'11 de desembre del 2006. Consta de 3 capítols de 95 minuts de duració cada u.

Completen el repartiment de la sèrie Ella Fanning (germana menuda de Dakota Fanning), Chris Bauer, April Grace, Dennis Christopher, Kevin Pollack, Peter Jacobson, Eweb Bremer, Roger Bart, Chris McCarty, Margaret Cho, Jason Antoon i Tim Guinee.

Així és 'L'habitació perduda'

La vida del detectiu d'homicidis Joe Miller canvia per sempre quan entropessa amb la clau d'una misteriósa habitació del motel situat en la mítica Ruta 66. La clau obri la porta a un món desconegut capaç de despertar la cobdícia de molts. En l'habitació del motel hi havia més de cent objectes (un pinta, unes tisores, unes ulleres…), però cada un d'ells amb un poder únic.

Ara han desaparegut, estan escampats pel món i cal trobar-los: les tisores poden fer girar qualsevol objecte en les tres dimensions; la pinta deté el temps durant 10 segons al passar-li'l pel cabell; les ulleres inhibixen qualsevol combustió en 6 metres a la redona.
L'habitació en si mateixa és un refugi i una porta per a qualsevol destí, i quan la filla de Miller desapareix en ella, este emprendrà una incessant busca en què serà objecte de persecució per part de fosques organitzacions que pretenen obtindre l'apreciada clau i la resta dels objectes.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele