domingo, 22 de abril de 2007

TELECINCO PREPARA UN NOU "PASAPALABRA"


La presentadora de "A tu lado" Emma García és una de les candidates que baralla Telecinco per a conduir la nova etapa del concurs "Pasapalabra", segons ha pogut saber Vertele.Com de fonts pròximes a la cadena.

El veterà i reeixit programa que va emetre Antena 3 durant sis temporades tornarà a televisió en els pròxims mesos, encara que es desconeix la ubicació que tindrà dins de la graella de Telecinco.

Descartada Silvia Vedell, la que fóra rostre fix de “Pasapalabra” i la curta trajectòria de la qual en l'emissora de Fuencarral es dóna per conclosa, Telecinco busca ara presentador/a per al concurs.

Així, Emma García és només una de les possibilitats que contempla la cadena, que realitzarà un càsting de presentadores amb l'objectiu de trobar al rostre més idoni. En el cas que la periodista basca siga finalment la triada, Telecinco podria introduir canvis en la seua franja de vesprada.

Encara té recorregut en la televisió actual

Telecinco posseïx des de fa mesos els drets d'emissió de “Pasapalabra”, el veterà concurs que va emetre Antena 3 de juliol del 2000 a juny del 2006. Com ja va avançar este portal el passat novembre, la cadena de Fuencarral va adquirir una opció del format al considerar que este té encara vigència i recorregut en la televisió actual.

Es desconeix quin lloc en la graella ocuparà “Pasapalabra”, ja que el concurs de les rosques s'emetia diàriament en l'access a l'horari de màxima audiència (20:15 hores), una franja que des de fa temps ocupa amb garanties “Allà tu!”. En esta nova etapa, la producció de “Pasapalabra” podria córrer de nou a càrrec de BocaBoca, que ja va realitzar el programa per a Antena 3, o una altra productora segons estime la cadena.

Desgast d'audiència

Fins a la seua despedida el passat 9 de juny, “Pasapalabra” es va convertir en un dels deu concursos més longeus de la televisió a Espanya i el primer per quantia de premis. Des de la seua estrena, el concurs va rebre a més d'1.200 personatges populars com invitats i 1.700 concursants. Més de 1.050 programes i 33 Pots Milionaris són algunes de les fites que va aconseguir el programa, que va entregar un màxim de 2.000.000 d'euros el 8 de maig.

Va mantindre una bona audiència durant les seues primeres temporades però en la seua última etapa, presentada per Jaime Cantizano, no va aconseguir repetir aquells registres. Per este motiu, Antena 3 va substituir al juny “Pasapalabra” per "qui vol ser milionari?" abans del que preveu -la seua tornada estava planejada per a setembre-. Des que "Pasapalabra" va prendre el relleu del “Milionari” el 24 de febrer del 2006, Antena 3 va perdre en esta franja entorn dels set punts de share.

La dinàmica

La dinàmica del concurs consistix en el fet que dos equips, formats per un concursant i dos famosos cada u, han de superar una sèrie de proves relacionades amb el llenguatge per a aconseguir un premi en metàl·lic.

Els integrants dels dos equips que competixen entre si intenten superar l'última prova per a aconseguir el pot en un temps de 100 segons (més els que haja acumulat cada participant i els seus acompanyants famosos, aconseguint superar la resta de les proves).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele