jueves, 12 de abril de 2007

PRESENTADORS - CONSTATINO ROMERO


Darrere d'iniciar la seua carrera com a locutor en Ràdio Barcelona i Ràdio Nacional d'Espanya, Constantino Romero es va convertir en actor de doblatge i al llarg de la seua trajectòria ha prestat la seua veu a Roger Moore, Clint Eastwood o Michael Caine. Però a més ha intervingut en obres de teatre –"L'òpera de gossa grossa", "No hi ha burles amb l'amor", "La ronda", "La tienda dels horrors", "Swenny Todd" o "A little night music"- i en llargmetratges com "Olímpicament mort", "Lola" i "La veritat oculta".

En 1985 va debutar en TVE amb el programa "Ja sé que tens nóvio". La seua dilatada experiència com a presentador de concursos comença amb "El Temps és or", a què van seguir "La paròdia nacional", "Alta tensió" o "Reparto a domicili" (Telemadrid). A açò se sumen molts altres programes de televisió com "Valor i coratge", "Tele rialla", "Terra engul-me", "Una vegada en la vida" o "Telecupón".

En l'estiu de 2002, va presentar en Telemadrid, Canal Sud i ETB-2 el concurs "La cadira". En la 2002-03, va fitxar per Castella La Manxa TV per a conduir el concurs "Destí Castella-La Manxa". En l'hivern de 2003, va substituir durant uns mesos a Silvia Vedell al capdavant del concurs "Pasapalabra" en Antena 3, a causa de la maternitat d'esta. Al juny del 2003, va realitzar un cameo en la sitcom de Telecinco, "7 Vides".

El treball de Constantino Romero ha merescut distints reconeixements, entre els que es compten dos TP d'Or i una Antena d'Or, així com un premi Fotogrames.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele