domingo, 22 de abril de 2007

ANTENA 3 ESTRENA "EL ZORRO: LA ESPADA Y LA ROSA"


Antena 3 estrena hui dilluns a les 15:30 hores “El Zorro, la espada y la rosa”, la nova telenovel·la per a les sobretaules de la cadena. D'esta manera, la cadena retalla de manera excepcional la duració de l'informatiu i avança l'inici de la seua oferta de sobretaula en mitja hora com a estratègia per a abrigar el llançament.

“El zorro” és un modern serial colombià pel que també han licitat altres cadenes espanyoles, entre elles TVE. Basada en la mítica llegenda de “El Zorro”, l'última versió cinematogràfica de la qual protagonitzen Antonio Banderes i Catherine Zeta Jones, es tracta d'una recent coproducció de Sony Pictures Televisión International i RTI Colòmbia per a Telemundo.

Tres actors de "Pasión de Gavilanes", entre els protagonistes

La història, que per primera vegada ha sigut adaptada al format telenovel·la, està protagonitzada per l'actor peruà Christian Meier, qui interpreta a Diego de La Vega, jove apassionat i justicier que coneixerà a Esmeralda, dona per qui queda enlluernat.

L'actuació de Meier, que ha protagonitzat novel·les amb èxit com "La Tormenta" i pel·lícules com "La Mujer de mi hermano", ha despertat una sèrie d'elogis entre la critica especialitzada. Per la seua banda, el personatge de Esmeralda està interpretat per Marlene Favela, la protagonista de “Gata Salvaje”.

En el repartiment també figuren tres actors de “Pasión de Gavilanes” -Natasha Klaus, Jorge Cao i María Margarita Giraldo-, el mexicà Erick Elías i el porto-riqueny Osvaldo Rius.

La telenovel·la, recreada en el Mèxic i l'Espanya de 1800, utilitza una sèrie de personatges presos de la novel·la d'Isabel Allende titulada "El Zorro".

Fidel recreació de Califòrnia, any 1800

La sèrie compta amb un equip de producció de més de 80 tècnics encarregats de recrear l'estat de Califòrnia a principis del segle XIX. La cadena Telemundo ha realitzat un ardu treball d'escenografia i vestuari, el qual ha sigut confeccionat específicament per a cada personatge.

Els actors també s'han preparat intensament per a donar vida als seus respectius personatges prenent classes d'equitació i esgrima.

La història

La sèrie presenta les aventures del llegendari heroi, el verdader nom de les quals és Diego de la Vega (Christian Meier), un home culte, refinat i ric. Però el que pocs saben és que Diego és també el misteriós personatge que vist de negre i protegix als menys afortunats; un heroi que tots coneixen com “El Zorro”.

La història es desencadena quan Diego de la Vega fill del militar Alejandro de la Vega (Osvaldo Rius) coneix a l'encantadora Esmeralda (Marlene Favela), la filla menor del perillós i temut Fernando Sánchez de Moncada (Arturo Peniche). Ella és una jove de personalitat forta i irreverent, que es comporta d'una manera poc apropiada per a una senyoreta de la seua classe. Esmeralda li robarà el cor a Diego sense arribar a correspondre-li, ja que està bojament enamorada de l'home que es fa anomenar “El Zorro”. El que ella no sospita és que ambdós són la mateixa persona.

Diego haurà de superar molts obstacles per l'amor d'Esmeralda sense poder revelar el seu secret. Açò inclou una contesa amb Renzo “El Gitano” (Erick Elías), un home templat i masculí. Un gitano orgullós i apassionat que es convertirà en l'etern rival de “El Zorro”.

Banda sonora de Beyoncé

La nova sèrie que emetrà Antena 3 està gravada completament en alta definició. Amb un llibret original de Humberto 'Kiko' Olivieri, la producció executiva va a càrrec de Patrici Wills i Hugo Lleó Ferrer.

La cantant Beyoncé interpreta junt amb Alejandro Fernández la banda sonora de la telenovel·la, “Amor gitano”.
Estrenada a Colòmbia i Estats Units

“El Zorro” es va estrenar el passat mes de febrer en Telemundo i en el canal colombià Caragol amb gran èxit d'audiència, arribant inclús a superar sèries tan arrelades i premiades com “La fea más bella”.
Segons el mesurament d'Ibope, l'emissió sense publicitat de “El Zorro” en Caragol va aconseguir 33.5 de share i 23 de rating.

És a dir, que la producció de RTI i Telemundo que va adquirir va ser superada pel concurs “Hasta que la plata nos separe”, que va acabar a les 10 de la nit amb un mesurament de 55.7 de share i 38.5 de rating.

En el canal hispà Telemundo, l'estrena de la telenovel·la "El Zorro: La espada y la rosa" va aconseguir un va amitjanar de 770.000 televidents, segons mesuraments de la cadena sobre la comunitat hispana de Nova York (NI). La novel·la amb el mític personatge justicier vestit de negre va superar a "La fea más bella" d'Univisión.

Un nou "Pasión de gavilanes"?

Antena 3 estrenarà "El Zorro" en els pròxims mesos, amb l'objectiu de convertir-la en un fenomen semblant al de “Pasión de gavilanes” durant l'estiu de 2005.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele