miércoles, 25 de abril de 2007

"SUPERVIVIENTES" A DEBAT EN TELECINCO


“TNT”, el programa que conduïx Yolanda Flores en Telecinco, es dedicarà a partir d'ara quasi exclusivament al nou “Supervivientes: Perdidos en Honduras” (22.6% i 3.065.000). Així, l'espai s'emetrà cada dijous entorn de l'una de la matinada, just després de la gala presentada per Jesús Vázquez.

Per a analitzar tot el que ocórrega en el concurs de supervivència, “TNT” tindrà com a col·laboradors fixes a Leticia Sabater i Sonia Monroy. Esta última ha recobrat una certa popularitat recentment gràcies al seu pas pel reality xou “Sogres” de la televisió Asteca Amèrica a Miami.

A més, l'espai contarà cada setmana amb la presència d'altres rostres coneguts de la xicoteta pantalla com a Víctor Sandoval, Pipí Estrada (“Supervivientes”), Kiko Perdonavides i Enrique del Pozo, estos dos últims assidus de “TNT” des del seu tornada d'este passat hivern.

Reptes de “supervivència” als col·laboradors

Segons ha pogut saber Vertele.Com, el programa de Violant Flores no sols donarà cobertura a “Supervivientes” sinó que sotmetrà els seus contertulians a diferents i divertides proves relacionades amb el reality. Així, estos hauran de fer front a les seues fòbies acostant-se a animals exòtics o tastar menjars poc convencionals, entre altres reptes.

Este nou “TNT: Supervivientes”, que va arrancar dijous passat com a líder folgat de la seua franja (25.7% de quota i 908.000 televidents), s'unix al debat dels diumenges que presenta Lucía Riaño, que també va obtindre una notable acollida (22.3% i 977.000).

Bona audiència

Des del seu tornada el passat 3 de gener, “TNT” computa una òptima mitjana del 21.4% de quota i 1.256.000 espectadors. Va començar emetent-se els dimecres a la nit però, des del passat 22 de febrer, va passar a la nit dels dijous.

En esta nova etapa, “TNT” està produït per "Hormigas Blancas", la companyia d'Adrián Madrid i Óscar Sanguinyol, responsable del polèmic programa del mateix nom, així com del veterà “Aquí hay tomate”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele