lunes, 23 de abril de 2007

SERIE - "V"



"V:Invasió Extraterrestre" va ser una sèrie de televisió de ciència-ficció emesa entre 1983 i 1985 produïda als Estats Units, escrita i dirigida per Kenneth Johnson.

Extraterrestres humanoides (d'aparença pràcticament humana) arriben a la Terra des del Quart planeta de l'estrela Sirià en una flota d'enormes plats voladors que "aparquen" sobre les principals ciutats del món. Pareixen ser amigables, i busquen l'ajuda dels sers humans per a obtindre certs productes químics que necessiten en el seu propi planeta. A canvi, prometen compartir la seua avançada tecnologia amb els sers humans. Els governs del món accepten, i els Visitants guanyen una gran influència en les més altes esferes de poder del món.

No obstant això, ràpidament comencen a passar coses rares, per exemple alguns científics comencen a trobar hostilitat de part dels mitjans de comunicació i restriccions legals en les seues activitats i moviments. Alguns dels més anomenats hòmens de ciència comencen a orientar-se cap a pràctiques subversives i conductes estranyes.

El periodista Michael Donovan (Singer) s'escapolix dins d'una nau d'abastament dels visitants i descobrix que davall del seu disfressa humanoide, els extraterrestres són rèptils de preferències carnívores, amb gust marcat per rosegadores, aus i de vegades taràntules.

Quan Donovan tracta de denunciar esta situació, la transmissió és bloquejada i Donovan es convertix en un fugitiu requerit tant per la policia com pels visitants.

Conforme la sèrie avança, es revelen les verdaderes intencions dels visitants: robar tota l'aigua de la terra i collir a la humanitat com a font d'aliment, deixant només uns pocs com a esclaus i soldats/carn de canó per a les guerres que els visitants tenen amb altres races extraterrestres.

Els científics són perseguits per a desacreditar-los, perquè són els que probablement es donarien compte primer de les intencions dels visitants, encara que també per a distraure l'atenció humana cap a altres assumptes. Inclús algunes personalitats importants són subjectes a una espècie de llavat de cervell (anomenat "conversió"), la qual fa que tinguen obediència total cap als visitants, encara que la humanitat no perceba els "xicotets" canvis que açò implica en la gent que patix el procés (per exemple, canviar de destre a esquerrà).No obstant això, hi ha molts humans (la pròpia mare de Donovan entre ells) que col·laboren amb els visitants, o que voluntàriament ignoren o rebutgen la veritat subjacent.

No obstant això, es forma un moviment de resistència, determinat a exposar i oposar-se als visitants fins on els siga possible. La líder del capítol dels Angeles és la Dra. Juliet (Julie) Parish; eventualment Donovan s'unix a este grup. La Resistència comença a atacar als visitants. Posteriorment sorgix dissidència entre els mateixos visitants (este grup es coneixerà com la Quinta Columna, liderada per Martin), els que s'oposen als plans dels de la seua pròpia raça, i intenten ajudar a la Resistència de qualsevol manera possible.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele