domingo, 29 de abril de 2007

ACTRIUS - ALICIA BORRACHERO


Va estudiar Arts escèniques i interpretació en la Universitat de Nazareth i també va ampliar la seua formació en l'Estudi per a la formació de l'Actor, a Madrid.

El seu currículum podem contemplar una molts treballs en el teatre entre les que destaquen Mucho ruido y pocas nueces, i Cambio de marea, dirigides per Juan Carlos Corazza. També hi ha actuat en Laundry and Bourbon i A Midsummer Nigth's Dream, ambdós del director Josep Baranowski.

També ha participat en sèries d'Antena 3 com Hermanos de leche i Farmacia de guardia, o de Telecinco com Médico de familia, 7 vidas, i Periodistas. En esta última interpretava a Ana Ruiz, una audaç reportera a qui li agrada assumir grans regs.

També ha participat en el rodatge de huit llargmetratges: Don Quixote, dirigida per Peter Yates, Things I forgot to remember de Enrique Oliver, La fabulosa historia de Diego Marín, del director Fidel Cordero, Muerte en Granada, de Marcos Zurinaga, Sangre Ciega de Miguel Albaladejo, The Killer Tongue, de Alberto Sciamma, Tres palabras del director Antonio Giménez Rico y Shooting Elizabeth dirigida por Baz Taylor.

Alicia hi ha actuat en el Teatro Juan Bravo de Segovia protagonitzant l'obra La señorita Julia, un drama de Strindberg que protagonitza la coneguda actriu de la sèrie de televisió Periodistas, Alicia Borrachero, sota la direcció de Juan Carlos Corazza.

En la gran pantalla destaquen els seus treballs als Estats Units, amb Andy García i Jeff Goldblum.

Alicia Borrachero interpreta en Hospital Central a la Doctora Cruz, cap de quiròfans de l'hospital.

I per a finalitzar, ací et deixe, un video de la seua participació a "El club de la comedia"...

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele