miércoles, 4 de abril de 2007

EVA GONZALEZ PRESENTARÀ "FENÓMENOS" A LA SEXTA


La Sexta prepara l'estrena per a després de Setmana Santa de "Fenòmens", un "nou format presentat per Eva González que mescla l'humor i el terror", informa la cadena en una nota.

El programa, que arrancarà el pròxim dimecres 18 d'abril -després de l'estrena de la tercera edició de "El Club de Flo"-, tractarà amb humor i ironia temes paranormals, abduccions i el cine de terror.

A més, "Fenómenos" realitzarà diferents reportatges, tindrà notícies de l'altre món, comentarà diferents horòscops i presentaran a uns "peculiars personatges del més enllà".

Quatre col·laboradors

Cada setmana, Eva González rebrà en el plató a diferents col·laboradors que abordaran diferents temes entorn del món del paranormal. El cine de terror, les notícies d'este tipus de fenòmens apareguts en els mitjans de comunicació, expedients inexplicables i reportatges de qualsevol tipus són alguns dels temes que componen este format.

Dani Mateo, un dels rostres habituals del canal temàtic Paramount Comedy; Carlos Areces, col·laborador de l'espai d'humor de laSexta "A pelo"; Dani Martínez, imitador i últim fitxatge de "Buenafuente", i David Verdaguer, rostre del programa d'humor de TV3 "Alguna pregunta mes?" seran els col·laboradors de "Fenòmens".

Diferents seccions

El programa comptarà amb la secció "Cámara Post Mortem", que mesclarà el més enllà i el més ençà amb diferents protagonistes en un escenari particular: un cementeri. Un enterrador, un zombi, una ploranera i una xiqueta òrfena són alguns dels personatges que mostrarà a través d'una càmera instal·lada en una làpida que permetrà conéixer les aventures i desventures d'estos personatges ficticis en clau d'humor, i la seua curiosa relació en un cementeri.

En el programa es farà un repàs per les coses paranormals que s'han vist en televisió. Repassaran amb "molta broma" algunes notícies aparegudes en els mitjans de comunicació i programes de televisió que aborden també estos temes. En esta secció de "Fenòmens", es donarà una altra versió, molt particular d'este tipus de notícies i fets.

En un programa en què el paranormal i la por són protagonista junt amb l'humor, no podia faltar una secció de cine de terror. Un col·laborador comentarà les pel·lícules a través d'algunes de les imatges més curioses que no escaparan a l'anàlisi còmic del col·laborador i de la presentadora.

Una altra de les seccions del programa, "Expedient Yuyu", estarà conduïda per un especialista en el paranormal que cada setmana desclassificarà tots eixos expedients que com poc donen “yuyu”, en paraules del col·laborador. Abordarà un cas i des d'eixe moment res tornarà a ser com abans, el col·laborador demostra que amb tota experiència paranormal es pot passar una bona estona i convertir-ho en una gran anècdota còmica.

A més, un col·laborador portarà a Eva González diferents reportatges en "Desafiament Paranormal". Intentarà comprovar si els successos paranormals, els misteris, o els fenòmens esotèrics tenen explicació. Entre les seues aventures, ensenyar al públic del plató i als telespectadors com fer el teu propi llençol sant, ho aconseguirà? almenys mereixerà la pena veure com ho intenta.

Eva González

Eva María González es va convertir en Miss Espanya en 2003. El seu primer treball per a televisió va ser com a col·laboradora habitual del batega xou "UHF", presentat per Nuria Roca i Florentí Fernández en Antena 3 fa tres temporades.

Ha estat vinculada a laSexta des dels seus inicis amb el dating show "Dímelo A la oreja", que va presentar junt amb Iván Sanchez i en el concurs de monòlegs de laSexta, El Club de Flo, en el que a més es va proclamar com a guanyadora de la segona edició.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele