domingo, 29 de abril de 2007

ANTENA 3 PREPARA NOVA SERIE: "ENFERMERAS"



Antena 3 ja té llesta per a emetre “Enfermeras”, nova sèrie diària sobre el món d'estes sanitàries que la cadena espera llançar pròximament en horari de vesprada.. La idea és que compartisca franja amb l'acabada d'estrenar telenovel·la "El Rabosot", encara que l'estructura definitiva de la graella vespertina dependrà de l'evolució d'audiències que seguisca a partir d'ara el serial colombià.

La nova ficció, per a la que s'utilitzen altres títols a banda de “Enfermeras”, compta amb un repartiment coral en què destaquen Pilar Punzano -l'últim treball del qual per a televisió va ser "Vientos de Agua" (Telecinco), encara que és coneguda principalment pel seu personatge d'Ángela en "El comisario”- i Marià Albereda, que va botar a la fama en “Al salir de clase” i després ha participat en diverses sèries de televisió, la més recent “Aquí no hay quien viva” i anteriorment “La verdad de Laura” i “Paco y Veva”.

La producció de la nova sèrie d'Antena 3 va a càrrec de Euroficción, la filial de Europroducciones amb una dilatada experiència en serials d'èxit com “Obsesión”, “Luna negra”, “La verdad de Laura” i “El secreto”, tots ells emeses per TVE.

Les sèries mèdiques, més de moda que mai

Amb “Enfermeras”, Antena 3 s'apunta a la febra de sèries ambientades en un hospital que viu actualment la televisió, no sols a Espanya sinó també fora de les nostres fronteres.

Així, la sèrie nacional més vista de l'actual temporada és la veterana “Hospital Central” (5.170.000 espectadors i un 30.3% de quota) de Telecinco, que en estos moments emet la seua tretzena temporada amb dades menys potents (entorn del 22%) a causa de la competència frontal amb “Els hòmens de Paco” (Antena 3).

La cadena de Fuencarral també va emetre esta temporada “MIR”, sobre la vida d'un grup de jóvens mèdics residents, encara que amb registres més discrets (3.181.000 i 18.5%).

Cuatro, per la seua banda, té el doctor “House” com la sèrie estrela de la cadena, no en va li està donant les majors alegries de la seua curta història amb prop de 4 milions d'espectadors i per damunt del 20% de share. A més, Quatre emet també reeixida "Anatomia de Grey" (11.6% i 2.008.000 de mitjana).

Per una altra costat, TVE-1 manté la longeva “Urgéncias” -divendres i dissabtes- amb reposicions (9.3% i 502.000), mentres que la Sexta oferix en les seues vesprades la veterana "Chicago hope" i els dijous la britànica “Bodys” (2.9% i 167.000 de mitja), considerada com a una de les sèries ambientades en un hospital més convincents i millor interpretades.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele